![]() |
![]() |
![]() | #21 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım sorularınız için ![]() |
|
![]() | #22 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Beğenmedim bu cevapları ama neyse ;d Kolay gelsin efendim ;p
__________________ Belki yağmura da gerek kalmazdı, İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı.. |
|
![]() | #23 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Pes ci adam buldum sorular geliyor ![]() ![]() Pes te en çok tercih ettiğin takım? Hangi takımı tutuyorsun ( inşallah galatasaray dır) ? Günümüz futbolunda en begendigin futbolcu ? Hayatında yaptığın en çılgınca şey nedir ?, |
|
![]() | #24 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Bir ara oynayalım pes :p Güzel soruların için teşekkür ettim ![]() |
|
![]() | #26 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc
5 yıl sonra ne olur bilmiyorum ama ertelediğim birkaç hayalimi yapmış olurum herhalde. Bu zamanda 5 yıl sonrası sadece hayal olur. Senelik bile bir plan yapılmıyor (: O konuda zayıfım sanırım. | ||||
|
![]() | #27 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Peki özelestiri yapar misiniz ? : ) |
|
![]() | #28 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc
Çok fazla yapıyorum sanırım. Yeri geliyor kendimle kavgalarım bile çok fazla oluyor. Bildiğimden şaşmadığım da oluyor. | ||||
|
![]() |
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, tpc |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |
IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 35 | 21 Eylül 2018 01:48 |
IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 14 | 26 Ağustos 2018 12:51 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |
IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Ocean | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 35 | 18 Şubat 2018 20:41 |