06 Şubat 2019, 09:47 | #21 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım sorularınız için |
|
06 Şubat 2019, 10:44 | #22 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Beğenmedim bu cevapları ama neyse ;d Kolay gelsin efendim ;p
__________________ Belki yağmura da gerek kalmazdı, İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı.. |
|
06 Şubat 2019, 12:05 | #23 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Pes ci adam buldum sorular geliyor Pes te en çok tercih ettiğin takım? Hangi takımı tutuyorsun ( inşallah galatasaray dır) ? Günümüz futbolunda en begendigin futbolcu ? Hayatında yaptığın en çılgınca şey nedir ?, |
|
06 Şubat 2019, 12:45 | #24 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Bir ara oynayalım pes :p Güzel soruların için teşekkür ettim |
|
09 Şubat 2019, 12:40 | #25 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba yeniden Bundan 5 sene sonra kendinizi nerede goruyorsunuz ?
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
09 Şubat 2019, 12:48 | #26 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc
5 yıl sonra ne olur bilmiyorum ama ertelediğim birkaç hayalimi yapmış olurum herhalde. Bu zamanda 5 yıl sonrası sadece hayal olur. Senelik bile bir plan yapılmıyor (: O konuda zayıfım sanırım. | ||||
|
09 Şubat 2019, 12:50 | #27 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Peki özelestiri yapar misiniz ? : )
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
09 Şubat 2019, 12:55 | #28 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc
Çok fazla yapıyorum sanırım. Yeri geliyor kendimle kavgalarım bile çok fazla oluyor. Bildiğimden şaşmadığım da oluyor. | ||||
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, tpc |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |