05 Şubat 2019, 14:53 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Diyor ki şair; "Yürü! hür maviliğin bittiği en son hadde kadar İnsan, alemde hayal ettiği müddetçe yaşar" Siz yine de hayal kurmaktan vazgeçmeyin, yoksa yaşamanın ne manası kalır : ) Cevaplarınız için teşekkür ederim Kolay gele...
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
05 Şubat 2019, 14:56 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Ben teşekkür ederim, güzel soruların için. (: |
|
05 Şubat 2019, 15:36 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önceLikLe tebrik ediyorum Veee hızlı ßir ŞekiLde soruma Geçiyorum Herhanqi bir olaydan sonra büyüdüğünüzü fark ettiniz mi ?? Hayatınızın dönüm noktası dediğiniz , etkiLendiqiniz ve gerçekten oLqunLaşmama , büyümeme neden oLdu dediginiz bir oLayınız varmı varSa o oLay nedir acaba Şimdiden teşekkür ediyorum..
__________________ Ruhum hep hayLaz kaLacak, Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. " |
|
05 Şubat 2019, 15:41 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Hellöö
__________________ chill babe we are all bad in someone's story |
|
05 Şubat 2019, 15:46 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (4) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatta yapamam dediğin şey ve yapmaktan keyif aldığın şeyler nelerdir acaba LG-K520 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. |
|
05 Şubat 2019, 16:00 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim. Benimde birkac sorum var musadenle sormak istiyorum. Öncelikle nasılsın ? Bir insanda asla tahammül edemeyeceğin davranışlar nelerdir? Asla affetmem dediğin bir davranış var mı ? Kendinde en nefret ettiğin yönün ? Hayatındaki eksik nedir ? Daha fazla sormak isterdim ama yormim sizi.. Şimdiden teşekkür ediyorum kolay gelsin.
__________________ 🌹 Allah'ın bahşettiği en güzel aksesuardır vicdan. Takın onu yüreğinize. |
|
05 Şubat 2019, 16:14 | #17 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc
Herhangi bir olay değil ama sorunlarınızla başbaşa kalıp ve o sorunları kendi başınıza çözmeye başlayınca büyüdüğünüzü hissediyorsunuz. Çok şey yaşıyoruz aslında iyi kötü, hepsinin bana ayrı tecrübesi olduğuna inanırım. (: Ama hala bir yanımız çocuk kalıyor. Arada onu çıkarıp oynuyoruz işte Teşekkürler sorun için.Cevap tatmin etmiştir umarım --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:14 -->-> Daha önceki mesaj 16:13 --
Sorulmasını istemediğin mi demek istedin acaba (: | ||||||||
|
05 Şubat 2019, 16:15 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc evet evet söyle bana hadi :P
__________________ chill babe we are all bad in someone's story |
|
05 Şubat 2019, 16:22 | #19 | ||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc
Bungee jumping hayatta yapamam. Çok yapmak isterim ama o bana fazla Pubg ve Pes şuan için (:
Teşekkür ederim soruların için. (:
Fark etmez sen sor ben kafama göre cevaplamam | ||||||||||||
|
06 Şubat 2019, 09:13 | #20 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba Beyefendi .Üç soru sormak istiyorum ben de ;d 1.Bir arkadaşlıkta en değer verdiğin şey nedir? 2.Hayatında sevginin rolünü nasıl tanımlarsın? 3.En son ne zaman ağladın? Neden?
__________________ Belki yağmura da gerek kalmazdı, İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı.. |
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, tpc |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |