![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda ![]() Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 33. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz ![]() Konumuz 09.01.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
![]() | #2 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda Tebrikler ilda.. Mesleginiz var mi ? Nerelisiniz ? simdilik bukadar Tskler
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #4 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda Tebrikler @İlda, Kendinizden biraz bahseder misiniz?
__________________ "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
![]() | #7 | ||||||||||||||||||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda Herkese teşekkür ederim ![]() Allah nasip ederse bitireceğim inşallah bazı aksilikler dondurmama sebep oldu.Geçiş yapamadım vs. şuan Kocaeli'de yaşıyorum. Hayat ne getirir bilmiyorum şimdilik sakin bir hayatım var. Kişisel bilgilerime de yer vereyim madem ismim Emine, 28 yaşındayım, Terazi Burcuyum. Her insanın iyi özellikleri de kötü özellikleri de olduğu kanaatindeyim.Ve herkes karşısındakini görmek istediği şekilde görüyor. İnsanları seviyorum, hayvanları bir tık fazla seviyor olabilirim. En sevmediğim huyum yemek yemek.Yaşamak için değil de yemek için yaşıyormuşum gibi geliyor bazen. ![]() Ayrıntılara da sorular geldikçe girerim.Teşekkür ediyorum.
| ||||||||||||||||||||
|
![]() | #8 |
Çevrimiçi ![]() ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda tebrikler ilda madem yeni evlisin sorayım evlilik nasıl bir duygu benim gibi özgürlüğüne düşkün birine tavsiye eder misin ![]()
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
![]() | #9 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda Oy oy emine nedir bu güzellikler nedir bu güzellikler (: Nasılsınız inşallah. Forumdan buluşmak istediğin 3 kişi sayar mısınız. Baar hariç ;d
__________________ Aslen asabi, tercihen sempatik, şeklen kültürlü, mecburen duygusal... |
|
![]() | #10 | ||||||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda
Eşin anlayışlı biriyse evlendikten sonra da özgürsün.Ben özgürlüğümün kısıtlandığını düşünmüyorum hatta sevmek sevilmek dünyanın en güzel duygusu.Bir karar alırken ya da herhangi bir şey yaparken ister istemez eşini düşünüyorsun.Çok severek izlediğim ŞAMPİYON filminde güzel bir replik vardı 1+1=1 diye evlilikte aynen öyle 1 oluyorsun.Aile olmanın sıcaklığını huzurunu yaşıyorsun. Doğru insanla evlilik dünyanın en güzel duygusu altını çiziyorum doğru insan önemli. İnşallah sende kendin için doğru insanı bulursun.
İyiyim seni gördüm daha iyi oldum :d başta sen akabinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... 5 üçten fazla tabi sakıncası yoksa )) | ||||||||
|
![]() |
Etiketler |
if-kral çıplak, ilda, kral ciplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |
IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu * Damla | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 16 | 16 Ağustos 2018 12:42 |
IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Domain | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 04 Ağustos 2018 14:09 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 18 | 22 Nisan 2018 01:58 |