03 Ocak 2019, 17:10 | #21 | ||||||||||||
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda
teşekkür ederim
sağ olasın, Allah razı olsun. iyiyim çok şükür sen nasılsın :d | ||||||||||||
|
03 Ocak 2019, 17:17 | #22 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda Tebrik ederim
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
06 Ocak 2019, 15:36 | #23 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Seni en çok ne üzer ? - Yeni tanıştığın birisinde hangi özelliklere dikkat edersin ? - Gelecek planlarından kısaca bahseder misin ? - Aşk ve Sevgi ? Sana göre hangisi bakidir ? - Senin gözünde insanlar kaça ayrılır ? - Mutlu olduğun anlarda neler yaparsın ? Kolay gelsin
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
06 Ocak 2019, 16:36 | #25 | ||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 33. Hafta Konuğu * iLda
teşekkürler
- Beni en çok üzen şeyi yaşadım. En sevdiğim insanı kaybetmek üzer. Sevdiklerimi de diyebilirim ama bir insanın başına gelebilecek en fena şey benim başıma geldi ben annemi kaybettim. Ondan daha beter bir acı bilmiyorum. - Yeni tanıştığım birisinde hiçbir şeye dikkat etmiyorum. Herkesin özünde iyi olduğu kanaatindeyim. İnsanları yaşadıkları ve yaşayış tarzları değiştirdiği için anlamaya çalışırım. Yeni tanıştığım birini dinlemeyi seviyorum. Yeter ki konuşmayı bilsin. Aradığım tek özellik sanırım insan olması. - Şuan için gelecek planlarımda doğru zamanda evlat sahibi olmak var. - Aşk acı verir, insan acı çektiğinde aşık olduğunu sanıyor. Sanrılar insana zarar verir.Sevgi bakidir, sahtesi olmaz kişi sevildiğini de hisseder sevilmediğini de. - İnsanların kendi olanları ve kendisi olamayanları vardır. Dilerim herkes bir gün kendi kimliğini bulur. - Mutluyken anın tadını çıkarırım.
Teşekkür ederim, darısı tüm bekarların başına. | ||||||||||||
|
Etiketler |
if-kral çıplak, ilda, kral ciplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |