08 Kasım 2018, 11:35 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya senle kimyamiz bile uyusmuyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] al sacma mesajlarini kapi acik arkani don ve cik istenmiyorsun artik.....
__________________ “Every time I look at you, I fall in love all over again” Swat Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
08 Kasım 2018, 12:35 | #13 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya
e dusun tabi... Ama zor sorular sormayin lutfen
__________________ “Every time I look at you, I fall in love all over again” Swat Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
08 Kasım 2018, 12:58 | #14 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya Tebrik Ederim
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
08 Kasım 2018, 13:00 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya hanımefendi aynı dedem gibi sigara içiyorsunuz rahmetlide öyle içerdi. neden fotoğrafınız tek gözlü, illüminati gençlik kolları üyesi misiniz ? |
|
08 Kasım 2018, 22:09 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyfendisi için ne düşünüyorsun? Çok iyi anlaşıyorsunuz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyfendisini de yorumlamanı istiyorum. Seni seviyorum yavrum
__________________ Hiçbir şey istediğim yok senden felek! Ama yine de ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayatı... ‘R.Hamzatov’ |
|
08 Kasım 2018, 23:27 | #17 | ||||
Bende seni seviyorum Ocean tanimiyorum.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a gelince yorumsuz demek istiyorum
__________________ “Every time I look at you, I fall in love all over again” Swat Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
10 Kasım 2018, 00:15 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hobilerin neler?
__________________ Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Vatan Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
10 Kasım 2018, 00:24 | #19 | ||||
En buyuk hobim kulakligi takip klasik muzik dinlerken balik tutmak Onun disinda poker ve blackjack (21) gerek sanal gerek real firsatim oldukca oynarim Sinema alisveris vs vs bunlar bana gore hobiden ziyade sosyal aktivite Puzzle yapmayi cok severim Ha birde temizlik yapmak.. temiz olan evimi sirf eglence olsun die tekrar tekrar temizlerim E tabi birde calismak popisimin ustunde duramiyorum illa calisicam
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, maya |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |