![]() |
IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 27. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 04.11.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Tebrik ederim... dostlukta aradiginiz ozellikler ? Bos zamaninda ne yaparsiniz? Simdilik bukadar :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Feronia ; * Dostum dedigim insanlar samimi ve durust olsun benim icin yeterlidir. * Bos zamanlarimda Mesire alani / Deniz kenari gibi yerlerde mangal yakar Raki icerim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares raki'yi sulumu, susuz mu icersin kanka? :D |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares vazgeçerken içinin acıdığı bir(leri)i varmı ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares TebrikLer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IF dısında NeLer yapiyosun Kendinden biraz Bahsedermisin ßurcun Nedir NereLisin Ne işLe meskuLsun qibi :tatli: Simdiden tesekkur ederim Vereceqin cevapLar icin |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:30 -->-> Daha önceki mesaj 16:30 -- Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:35 -->-> Daha önceki mesaj 16:30 -- Alıntı:
* Aslan Burcuyum. * Aslen İzmitliyim, Bodrum'da ikâmet ediyorum. * Bu aralar kendi isletmemiz ile alakadarim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Tebrik ederim kardo. İrce geri dönecek misin, unutamadığın irc mekanı, evlenmeyi artık düşünmüyor musun, su mu rakı mı, hayatında en değer verdiğin kim? Şimdilik bu kadar.:cokcool: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Alıntı:
* Senin ve benim unutamadigimiz sunucu Zurna.Com :) Ayrica bende ozel bir anlami olan Yuzuk.Net * '' Tamam iste bu. '' dedigim birisi cikarsa, Evlilik gibi bu hayatta ki en buyuk kumari oynama riskini goze alirim eheh. * Su ve Raki birbirini tamamlayan Gok kusaginin renkleri gibidir. * Tabi ki Ailem. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Dövmeler duruyor mu? : ) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:57. |