![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares * IRC icin birseyler planliyoruz, hayirlisi bakalim kanka. * Senin ve benim unutamadigimiz sunucu Zurna.Com ![]() * '' Tamam iste bu. '' dedigim birisi cikarsa, Evlilik gibi bu hayatta ki en buyuk kumari oynama riskini goze alirim eheh. * Su ve Raki birbirini tamamlayan Gok kusaginin renkleri gibidir. * Tabi ki Ailem. | |
|
![]() | #3 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares
Yok kardesim onlarinda hevesi gecti ve gittiler ama yenilerini dusunuyorum sadece karar veremedim eheh. | ||||
|
![]() | #4 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Yıllar geldi geçtiiiii peki nasıl hala bu kadar karizmatiksinnn. İksir mi içtin Kazana mı düştün Ne yaptın be adammm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :*
__________________ Maybe a miracle will happen ? |
|
![]() | #5 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares
Dusuncen icin tesekkur ederim. Aileden gelen bir durum, genetik eheh. | ||||
|
![]() | #6 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Baban senden yakışıklı, sana karizmatik diyen kadın erkekten anlamıyordur. Hemen havalara girme ![]() Aile bağlarının çok iyi olduğunu biliyorum bu çok iyi, dostluğa önem veren birisin. Birde şu alkol içerken fotoğraf atıyorsun ya oradaki özlü sözler bayılıyorum. Atakan ile seni bekliyoruz kardeşim. Genç kızların yedek sevgilisi Ares seviliyorsun. Şimdi sözü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime bırakıyorum.
__________________ Hiçbir şey istediğim yok senden felek! Ama yine de ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayatı... ‘R.Hamzatov’ |
|
![]() | #7 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares 1998'lerden bugünlere kadar genç kızların sevgilisi oldun. Playboy oldun. Bundan sonra koltuğu artık kime devrediceksin?
__________________ İNAN: Yoktan varolmadığına... BİL: Sınırsız bir birikime sahip olduğunu bil... GÖR: Varolan ve olmayan her şeyi objektif açıdan gör... ANLA: Gördüklerinle bildiklerini yorumlamadan sadece diğerlerini anla... YAŞA: Yaşamadığını düşündüğün her şeyi yaşa, ama bir gün öleceğini düşünerek yaşa... SAVAŞ: Kan dökülsün diye değil, değerlerin, geleceğin, ilahın için savaş... BUL: Bulunamaz denileni değil, aradığını düşündüğünü bul... SUS: Dedikleri için değil, gerektiği için sus... VUR: Yalnızca ölmemek için vur... GİT: İnandığın doğrularınla... |
|
![]() | #8 | ||||||||
Kanka ben yorum yapmiyorum buna, kadinlar erkekten anliyorlar ki senelerdir beni tercih ediyorlar eheh. Adanaya da umarim en kisa zamanda gelirim su meshur Bogma dan iceriz. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:52 -->-> Daha önceki mesaj 02:48 --
Hala birinin cikmamasina sasiriyorum aslinda, bu alemde benim devrim coktan gecti. Gunun birinde yine Ares nickli birisi cikip gelecek ve ortaligi kavuracaktir kardesim eheh. | ||||||||
|
![]() | #9 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares tebrikLer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. Az gec oLdu kusura bakma soru ariyordum..:-) Raki icin Sevdiginden / Sevdigin icin Raki’danmi vazgecersin..? (Hic biri deme sansin yok..) Seni Sana SorsaLar.. Seni anLatan En guzeL cumLeLer nedir..? (Ve/yada) Bu sarki/turku beni anLatiyor dedigin bi parca varmi..? Good Luck..:-)
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} |
|
![]() | #10 | ||||
Bir soz vardir ; '' Sen bana raki sofrasi kur, ben sana sarhos olayim.. '' kabul etmezse de yâr icin raki'dan vazgecmek bizim boynumuzun borcu olur. ,) 11-12 sene once kadar deger verdigim biri, bana beni tarif eden sarkinin Askin Nur Yengi'den '' Serserim benim. '' adli parcasi oldugunu soylemisti. ![]() | ||||
|
![]() |
Etiketler |
ares, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 24 | 23 Ekim 2018 17:53 |
IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara | Aze | IF-Kral Çıplak 2018 | 35 | 12 Temmuz 2018 14:13 |
IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 24 | 23 Haziran 2018 13:09 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |
IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 24 | 10 Ocak 2018 12:32 |