22 Ekim 2018, 19:57 | #21 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram Çıplak Kral ANTON Şene:d Sorum yok Yeğenimi op benim için moruk |
|
22 Ekim 2018, 20:09 | #22 |
IF Ticaret Sayısı: (-1) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram Bu guzel sorular icin cok tesekkur ederim • Pentagram nickini secmemde ki amac tamamen grubun etkisi oldu dinledigim ve sevdigin sarkisi "metal not dead" • Kendimi elestiririm tabi ki, Displin konusunda cokmu baskiliyim diye. • Kultur ve Sanat icin onerebilecegim bir domain acikcasi aklima gelmedi suanda. • Para Para Para • Tarkan (Yolla) Pentagram (metal not dead) kalsiklesti dinlemeden yapamam Berkay (Taburcu)
__________________ Sana bu satırı bir hastanenin morgundan yazıyorum. 'La vie en rose' çalıyor. Beni terk ettiğini hatırlıyorum, bütün cesetler yas tutuyor.. |
|
22 Ekim 2018, 20:09 | #23 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (-1) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram
Kardesim adamsin seviliyorsun öptüm.
__________________ Sana bu satırı bir hastanenin morgundan yazıyorum. 'La vie en rose' çalıyor. Beni terk ettiğini hatırlıyorum, bütün cesetler yas tutuyor.. | ||||
|
23 Ekim 2018, 17:05 | #24 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram canimsin ya araya 4 yil koyduk ama artik buralardayim skype de yillar oldu acmayali unuttum sana yenisini pm olarak yolluyorum
__________________ “Every time I look at you, I fall in love all over again” Swat Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, pentagram |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| |