17 Ekim 2018, 08:06 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 26. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 24.10.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
17 Ekim 2018, 13:11 | #2 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram Tebrik ederim Şener, Soruma Gelincede, ßu hayattaki olmazsa olmazın nedir ?
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
17 Ekim 2018, 13:34 | #3 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (-1) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram
Teşekkür ederim kardeşim, olmazsa olmazım ALLAHIM ona uzun ömür versin OĞLUM
__________________ Sana bu satırı bir hastanenin morgundan yazıyorum. 'La vie en rose' çalıyor. Beni terk ettiğini hatırlıyorum, bütün cesetler yas tutuyor.. | ||||
|
18 Ekim 2018, 11:05 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Pentagram kimdir neler yapar if ile ttanışması nasıl olmuştur bir de if de şu şöyle olsa yada olmasa dediğin birşey var mı eleştirdiğin cvpların için teşekkür ederim
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
18 Ekim 2018, 11:13 | #5 | ||||
Öncelikle sorularin icin tesekkur ederim kardesim, Pentagram gariban insanin biridir 1986 dogumlu istanbulda yasayan magaza muduru olarak calisan biridir. Seneler once basladigimda bir arkadas vasitasi ile buraya girdim sonrasinda uzun bir ara verdim ve yeniden donus yaptim bu sekilde yeni bir solukla burda olmaya devam ediyorum. IF hakkinda olumlu/olumsuz kafamda birsey yok suan ki yonetim elinden gelenin fazlasini yaptigini goruyorum ve inaniyorum ki daha da basarili olacaklar. Tekrardan tesekkurler kolay gelsin herkese
__________________ Sana bu satırı bir hastanenin morgundan yazıyorum. 'La vie en rose' çalıyor. Beni terk ettiğini hatırlıyorum, bütün cesetler yas tutuyor.. | ||||
|
18 Ekim 2018, 12:02 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tebrik ederim. Irc ile tanışman ne zaman ve nasıl başladı, domaine olan ilgini anlatır mısın? ChatTR.Org ne alemde
__________________ "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
18 Ekim 2018, 15:00 | #7 | ||||
Tesekkur ederim kardesim, irc ile 1997 senesin tanistim bir cafede herkes gibi sonrasinda bir cok mekanda bulundum. Domainler surekli ilgimi cekti degisik ve jenerik domainleri takip etmeye basladim ve bazilarini ticaret amacli sattim Chattr.org gelince bir turlu vakit ayiramiyorum boyle giderse onuda saticam
|
18 Ekim 2018, 20:41 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram Tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sorular için uğruycam daha sonra
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
18 Ekim 2018, 21:48 | #9 |
Guest
| Cevap: IF-Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * Pentagram yahu şener onu bunu bırak bu irc(d) sende ne zaman kurtulcak onu söyle |
|
18 Ekim 2018, 23:25 | #10 | ||||
Apomm hg din ircd kurtuldu benden artik malesef bende emekli oldum cok yoruldum artik
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, pentagram |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |