25 Eylül 2018, 12:57 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * NerqiS Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 24. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 02.10.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
26 Eylül 2018, 01:12 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * NerqiS Tebrik ederim Klask sorular bendeki Mesleginiz var mi, nedir .. yada okuyormusunuz ? Nerelisiniz? Hayattaki amaciniz nedir
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
26 Eylül 2018, 09:34 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * NerqiS Tebrikler, Adınız, varsa okulunuz, nereden gelip nereye gidiyorsunuz, burcunuz, memleketiniz, hangi yıl internet ile tanıştınız? Aklımda deli sorular?
__________________ "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
26 Eylül 2018, 09:34 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * NerqiS Tebrik ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım sizi biraz tanımak adına birazcık : ) sorular soracağım >>>>> Kısaca kendinizden bahseder misiniz? Aslen nerelisiniz? Hangi şehir de yaşıyorsunuz.? Ana diliniz dışında farklı kaç dil biliyorsunuz ? Hangi takım tutuyorsunuz? Hayatta ki olmazsa olmazlarınız neler ? Eğer bir meyve olsaydınız hangi meyve olurdunuz ve neden ? Son olarak hangi okul yada okullar dan mezunsunuz? Şimdilik aklıma gelenler bunlar , teşekkür ederim.
__________________ Çok fedakarlık yapana kıymet verilseydi, yıllarca tarla süren öküze bıçak sürülmezdi.. |
|
26 Eylül 2018, 13:54 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * NerqiS Şekilli nick ve yazı stilini düzeltmeyi düşünüyor musun?
__________________ Hiçbir şey istediğim yok senden felek! Ama yine de ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayatı... ‘R.Hamzatov’ |
|
26 Eylül 2018, 21:06 | #9 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * NerqiS
önceLikLe tesekkür ederim Ayakkabi isi iLe ugrasiyorum. Okumuyorum Dogma Buyume istanbuL Hayattaki amacim insanLari kirmadan uzmeden sagLikLi HuzurLu ßi yaSam surmek sevdikLerimLe. | ||||
|
26 Eylül 2018, 21:11 | #10 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * NerqiS
ÖnceLikLe tesekkür ederim Gercek Adim Zeynep Okumuyorum Calisiyorum. Aslan ßurcuyum Evden ise isten eve ve iF`e internet iLe tanistiqim yiLi hatirLamiyorum uzun zaman oLdu | ||||
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, nerqis |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |