14 Eylül 2018, 09:02 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 23. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 21.09.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
14 Eylül 2018, 09:42 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Tebrik ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beklediğim insan : ) bir kaç post sonra görüşmek üzere (;
__________________ Çok fedakarlık yapana kıymet verilseydi, yıllarca tarla süren öküze bıçak sürülmezdi.. |
|
14 Eylül 2018, 10:46 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Bize biraz kendinden bahseder misin ? Kimsin, nelerle ugrasirsin ? Ogrenci misin calisan misin yoksa ikisi de degil mi ? Hayata dair bakış açın nasıldır?
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
14 Eylül 2018, 11:04 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Tebrik ederim canım - Burcun ne ? Burcunun hangi özellikleri sende mevcut ? - Senin için olmazsa olmaz nedir ? - Geleceğe dair olmasını istediğin hedefin var mı ? - Çok sevdiğin birisi sana ihanet ederse affeder misin ? - Bir kadının sevdiği erkeğe evlenme teklifi etmesini nasıl değerlendiriyorsun? Bu konudaki düşüncelerin neler Kolay gelsin , şimdiden teşekkürler
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
14 Eylül 2018, 13:35 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah tebrik ederim. en cok ben sevindim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstün hazir cvpliliginla hepsinin ustesinden gelirsin.kolay gelsin cnm. -en son ne zaman asik oldun?ve asik misin? -sevenin kadar sevmeyeninde cok.onlara buradan ne demek istersin neşen solmamasi dilegiyle
__________________ Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon |
|
14 Eylül 2018, 13:53 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Tebrikler! 23. Hafta Konuğumuz: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Nickiniz neden ‘Heheheh’ değil de ‘Hahahah?’ Ben, soruya vereceğiniz cevap için de teşekkür ediyorum.
__________________ English Preparatory Department School of Foreign Languages Assistant English Teacher Ankara Baskent University 2017-18 “Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...” C.A - 31.12.2010 - ∞ English Language and Literature Faculty of Humanities and Letters Ankara Bilkent University 2010-15 |
|
14 Eylül 2018, 23:04 | #7 | ||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah
Psikoloğum, şu sıra yüksek lisans için bir uğraş içerisindeyim bunun haricinde bol bol kitap okuyor ve literatür taraması yapıyorum. Birde dergide yayınlanacak tez çalışmam var onu dergi formatında makale haline getiriyorum. Şuan için çalışan bir birey değilim, bunun öncesinde netleştirmek istediklerim var. Hayata dair bakış açımda “dün” ü dünde bırakarak “şimdi” ve “buradaya” odaklanmak, buna geride bırak ve mutlu ol diyorum. Çünkü bir şeylere takılı kalmak bir türlü oradan çıkamamak hayata biraz daha geciktirir insanı. Yani bize katacağı şeyden ziyade alıp götürdükleri vardır. Belki de geride bırakmamız gerekeni bırakabildiğimiz takdirde yani vazgeçebilmeyi göze aldığımız da bizi daha iyisinin, daha güzel fırsatların beklediğini de görebiliriz o zaman işte yüzümüzde beliren tebessüm vazgeçmeyi öğrenmenin ne denli önemli olduğunu anlatır. Bir de hayata her zaman bardağın dolu tarafından bakmak gerektiğine inanıyorum. Olumsuz şeyler olurken olumlu şeylerde oluyor neden olumsuzluklara bakarak kendimi yorayım ve mutsuz edeyim ki. Bu evrende sonsuz bir yaşamımız yok o yüzden iyiye ve güzele odaklanmak gerekiyor olumsuzluklarla bir şekilde baş edilir veyahut aşılır yeter ki isteyelim. ;d Son olarak, insanları oldukları gibi kabul etmeyi öğrenmenin ne denli önemli olduğuna vurgu yapmak istiyorum. Her birey biricik ve özeldir. Her insanın bireysel farklılıkları var, doğal olan da bu zaten. Yoksa ne diye farklı ırktan, milletten insanlar olsun ki tek tip insan modeli olurdu. Önemli olan bu farklılıkları kabullenip onlarla beraber yaşayabilmek. Bir başkasını olmasını istediğimiz şekle sokmak gibi boşuna bir çabayla zamanımızı harcamak yerine, bu tür bir düşünme şeklinin özündeki hatayı görebilmeliyiz. Ayrıca çeşitlilikte her zaman bolluk vardır. ;d
Teşekkür ederim ;d Hiç gülerken “heheheh” diye bir ses çıkarmıyorum genelde “hahahah”lı bir şeyler çıkıyor bundan dolayı olsa gerek. ;d | ||||||||||||
|
15 Eylül 2018, 01:24 | #9 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah
Merhaba Bora ;d Genelde güleç biriyimdir yani beni somurturken hiç yok denecek kadar az görürsün. Gergin bir ortamdaysam bile o ortamın havasını kahkaha ile ya da bir cümle ile degistirebiliyorum;$ Ayrıca beni üzgün ya da somurturken goruyorsan ya cok sıkılmışımdır ya da cok ciddi bir durum var demektir. Polyannacilik değil de hayata pozitif bakmayı motto edinmiş biriyim sadece. Görüştüğüm biri var ama şuan için çok özel bir şey yok bakalım zaman gösterir şuan için takılıyoruz diyebilirim sanirim jxjxjxj Rica ederim | ||||
|
15 Eylül 2018, 13:22 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Su an aklima soru gelmedi ama ilerde.. Tebrik etmek istedim
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
hahahah, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |