15 Eylül 2018, 13:42 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah TebrikLer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Senin sevdiğin biri senden nefret etseydi ne yapardın? -Günde kaç saat müzik dinlersin? - Hangi hediye seni çok mutlu ederdi? Simdiden Tesekkur ederim CevapLar icin |
|
15 Eylül 2018, 20:52 | #12 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah
Öngörülenden az karakter ne ya jxjxjx | ||||
|
16 Eylül 2018, 01:55 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Öngörülenden az karakter şey olmasın eski sevgilim falan capsleri döndü beynimde Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (bu h ve a sayısını tutturamama paniği her seferinde) ne sorsam bilemiyorum ki. - Yaşadığın şehirde anlam yüklediğin bir mekan, herhangir bir sokak, dikili bir ağaç var mı? - Yeni bir sen yaratsan hangi özellikleri ekler hangilerini çıkarırdın?
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
|
16 Eylül 2018, 12:38 | #14 | ||||
Şimdi sen oyle deyince benim de beynimde bi döndü o capsler jxjdjdjd kabul edelim çok güzel bir nickim var yazarken düşündürüyor. ;d Tebriğin için teşekkür ederim canim benim -bu arada tebrik yazabilmek için üç defa düzeltme yaptım nedense ısrarla tebliğin olarak düzeltti klavye jxjdjd bir hikmet mi var yok bu durumda aaaa ;o - Aslina bakarsan olup olmadigini hic dusunmemistim sorunu gorunce bir beyin firtinasi yaptim. ;d Çocukluk anılarımın,ergenlik yıllarımın geçtiği semtim,mahallem benim için çok ayrı bir yerdir. Düşünsene oraya her gidişimde bi zaman tüneline girmiş gibi oluyorum oradaki anılarım,arkadaşlarım canlanıyor gozumun önünde her sokakta her parkta farklı anılar ve selam veren taniyan insanlar..kendimi evimdeymisim gibi hissediyorum hiç yalnızlık çekmiyorum sanki oradan hiç ayrılmamış gibiyim ;$ Birçok arkadaşım hala orada oturuyor-hemen hemen hepsiyle görüşüyoruz bence bu herkese nasip olan bir şey değil o yüzden kıymetini daha çok bilmeliyim- öyle iste:p Himm yeni bir ben yaratsam.. şimdiki halimden çok memnun olmalıyım ki aklıma bir şey gelmedi jdjdj ya da cesaret edemedim şuan için bilemiyorum. ;$ Guzel soruların için teşekkür ederim,bir anlığına da olsa geçmişe hoş bir yolculuk yaptım. | ||||
|
16 Eylül 2018, 19:32 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Bana senin hakkinda bilmedigim bisey anlatir misin ? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ask la meskle isin olmadigini biliyorum peki karsidaki sana asik ise Nasil bir yol izlersin? Dunya gorusunu merak ediyorum nedir ? Birine asik oldun olmassinda oldun diyelim ee hanfendi acilirmisin yoksa prensiplerin agir basip susarmisin? Sen ve sakrak olusunu neye bagliyorsun? Pozitif enerjin mesleki hayatina katkilari nelerdir ? Sorular yeterli bence istedigin sorudan baslayabilirsin Kopya cekmek serbest yakalanmak yasak
__________________ Dayan Rüsva Etme Beni |
|
16 Eylül 2018, 19:43 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Merhaba kahkaha atan nick 1. neden bu nick sebep nedir 2. nerelisin 3. bana yaşadığın hayatı anlatabilirmisin
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
16 Eylül 2018, 19:47 | #17 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah senin şu meshur kestaneli sufflenden hemeden gitmeyecgim ank.dan
__________________ Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon |
|
17 Eylül 2018, 14:23 | #18 | ||||||||
Yüzündeki o güzel tebessüm hiçbir zaman solmasın,çok güzel gülüyorsun. ;d -İçimden geçeni söylemek istedim sadece.-
| ||||||||
|
17 Eylül 2018, 17:47 | #19 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Yüzündeki o güzel tebessüm hiçbir zaman solmasın,çok güzel gülüyorsun. ;d -İçimden geçeni söylemek istedim sadece.- BUNU BANAMI SÖYLEDİN URFALI
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
17 Eylül 2018, 20:53 | #20 | ||||
Sana söyledim ;d | ||||
|
Etiketler |
hahahah, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |