![]() |
![]() |
![]() | #31 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Evet; İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı ardından Başkent Üniversitesi'nde de Yabancı Diller Yüksekokulu'nda İngilizce Hazırlık Birimi'nde ve Akademik İngilizce Birimi'nde Akademik (Tam anlamı ile) olmasam da Yardımcı Asistan olarak vardım. Bir de Özel Ayşeabla Okulları'nda da İngilizce Öğretmenliği yapmıştım. Başkent'te 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında da Yardımcı Asistan olarak İngilizce Hazırlık Sınıflarına birçok Dersim de oldu. YÖK'ün 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı için YÖKSİS üzerinden Kontenjan açmasıyla da Araştırma Görevlisi olmak için Başvuru yapacağım. Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü Başkanıdır da Prof. Dr. Doğan Kökdemir, Eşi de Dr. Öğr. Üye. Zuhal Yeniçeri Kökdemir. Türkiye'nin 'En İyi Psikologları' diyebileceğim Akademisyenlerdir. Ağustosun İlk Haftası da Nil adında 'Dünyanın Sekizinci Harikası' diyebileceğim bir Kız Çocukları oldu. Ayrıca Prof. Dr. Doğan Kökdemir'in iyi de bir Sosyal Psikolog olduğunu açıkça ifade edebilirim. Ben, Psikoloji ile ilgili sorularıma vermiş olduğunuz cevaplardan dolayı teşekkür ederim, ben normalde konuda herhangi bir üyeye soru soran, üyeden cevap alan biri değildim, fakat benim de ilgili olduğum bir şeyle ilgili olan üyelerin olmasından dolayı da mutluyum, müteşekkirim. ![]()
__________________ English Preparatory Department School of Foreign Languages Assistant English Teacher Ankara Baskent University 2017-18 “Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...” C.A - 31.12.2010 - ∞ English Language and Literature Faculty of Humanities and Letters Ankara Bilkent University 2010-15 |
|
![]() | #32 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaaa Doğan hocayla Zuhal hocayı tanıyan birilerini burada görünce aşırı mutlu oldum. *-* Derslerine kaçak girmiş bir insan olarak bile heyecanlandım. Meslek hayatın umarım onların meslek hayatları gibi olur. Dolu dolu ve mutlu geçirirsin. Belki senin derslerine de, konferansta olur, kaçak gelirim. ![]()
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
|
![]() | #33 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah
Guzel dileklerin için çok teşekkür ederim canim benimm ;** Cidden çok güzel bir duygu böylesine değerli hocalardan bir şeyler dinlemiş olmak. Sinan Canan hocayı da bilir misin diye sormak geldi içimden nedense ;$ oda oldukça keyifli ve birikimli bir hoca onunda konferanslarına katılıp, dersine girmiştim amfi tıklım tıklım dolu ve kimseden çit çıkmıyordu anlattıklarını dinleyebilmek için herkes pür dikkat kesilmişti açıkçası ilkin bu duruma sasirmistim ama sonra nedenini anladım kendini çok güzel dinlettiriyor yahu ;$ Bu üç değerli hoca ile de tanışma imkanım oldu gerçekten çok değerli hocalar. | ||||
|
![]() | #34 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Sinan hocayla tanışmadım hiç. Doğan ve Zuhal hocayı en yakın arkadaşım anlatıyordu hep ve çok merak etmiştim. Başkent Üniversitesi Psikoloji bölümünde arkadaşlarım olmasını avantaja çevirdim ![]()
|
![]() | #35 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Imkanları guzel değerlendirmiş olman fevkalade :p o zaman Sinan Canan hoca ile de tanışmani tavsiye ediyorum müthiş bir hoca ondan da öğrenilecek çok şey var diye düşünüyorum. Ve kesinlikle "Ülkede her erkeğin Doğan hocadan bir şeyler öğrenmesi lazim" bu dediğine katılıyorum ;$ Hâlâ umut verici şeylerin olması ne kadar güzel. |
|
![]() | #36 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah Ayarlayalım bir kaçak ders de girelim ahaha ![]()
|
![]() |
Etiketler |
hahahah, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * PySSyCaT | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 20 | 07 Eylül 2018 15:56 |
IF-Kral Çıplak 19. Hafta Konuğu * Domain | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 04 Ağustos 2018 14:09 |
IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * beston | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 5 | 05 Temmuz 2018 09:47 |
IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 24 | 23 Haziran 2018 13:09 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |