23 Ağustos 2018, 10:28 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 21. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 30.08.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
23 Ağustos 2018, 11:05 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim hos geldin..hanfendi sorular birazdan
__________________ Dayan Rüsva Etme Beni |
|
23 Ağustos 2018, 13:24 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice Bize biraz kendinden bahseder misin ? Kimsin, nelerle ugrasirsin ? Ogrenci misin calisan misin yoksa ikisi de degil mi ? Hayata dair bakış açın nasıldır? LGBTİ bireyler hakkında ki görüşün nedir ? Kolay gelsin ;d |
|
23 Ağustos 2018, 13:36 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice slm oncelikle tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''cim tum sorulari sormus gibi hayatta istedigin meslegimi yapiyorsun? olmazsa olmazin ne? vazgecilmezlerin arasinda ilk neler gelir? asik misin? en son nerede tatil yaptin?kolay gelsin
__________________ Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon |
|
23 Ağustos 2018, 13:48 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice Tebrikler kuzum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sorular için gelicem :**
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
24 Ağustos 2018, 01:03 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice Seni biraz zorlicam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kusuruma bakma 1 aynaya bakarak hic kendinle konustun mu ? 2 oz elestiri yaptin mi yaptiysan genelde bu ne icin oldu ? 3 sinirlendiginde ne yaparsin genellikle 4 sakinlesmek icin ne yaparsin sarki dinlermisin ne tur dinlersn? 5 aski bana 2 cumlede anlatirmisin? 6 zorda kalinca yalan soylermisin 7 ateist dusuncelere hic kapildin mi icinde hic suphe olustumu? 8 sigara icermisin nargile veya icki kullanirmisin? Yeterli soru bankasi gibi oldum hakkini helal et can hicbirinede cvp vermeyebilirsin yada bazilarina canin sagolsun simdiden cok tesekkur ediyorm tekrar tebrik ediorm
__________________ Dayan Rüsva Etme Beni |
|
24 Ağustos 2018, 06:31 | #7 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice [QUOTEolarak ag;1041975623]@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim hos geldin..hanfendi sorular birazdan[/QUOTE] merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , ,. genel olarak gezmeyi yüzmeyi belgesel izlemeyi yeni yerler keşfetmeyi arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seven biriyim. hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenlerdir sözüne inanırım buna inanırken de üstün körü hareket etmem tabi ki parayla satınalınabilecek hiç bişey için üzülmem sağlıktan başka hhiçbişeyin önemi olmadığını tecrübe etmiş biriyim. insanlar ve tercihleri saygı duyuyorum.
merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoşgeldin teşekkür ederim şu mesleği yapıcm diye bi hayalim olmadı hiç hem kaçımız hayalinde ki mesleği icra ediyorki işimi sseviyorum ama inancım vatanım ailem olmazsa olmazımdır. aşık değilim en son büyük adaya gitmiştim tatilden sayılır mı bilmiyorum
gel sen canım her zaman beklerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:31 -->-> Daha önceki mesaj 06:17 -- [QUOTE E=Jag;1041975833]Seni biraz zorlicam [M1-hayır konuşmadım 143927]bebee kusuruma bakma 1 aynaya bakarak hic kendinle konustun mu ? 2 oz elestiri yaptin mi yaptiysan genelde bu ne icin oldu ? 3 sinirlendiginde ne yaparsin genellikle 4 sakinlesmek icin ne yaparsin sarki dinlermisin ne tur dinlersn? 5 aski bana 2 cumlede anlatirmisin? 6 zorda kalinca yalan soylermisin 7 ateist dusuncelere hic kapildin mi icinde hic suphe olustumu? 8 sigara icermisin nargile veya icki kullanirmisin? Yeterli soru bankasi gibi oldum hakkini helal et can hicbirinede cvp vermeyebilirsin yada bazilarina canin sagolsun simdiden cok tesekkur ediyorm tekrar tebrik ediorm[/QUOTE] şuan beni sen değil mobil zorluyor Jag 1 hayır konuşmadım 2 evt yaparım fazla merhamet ve vicdan sahibi biri oldugumu düşünüyorum bu yönümden hoşlanmıyorum bazen 3 oturup geçmesini beklerim yada sesimi açarım dermişim ) sabırlı biriyim kolay kolay sinirlenmem 4 yürüyüş yaparım yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum her tarz da müzik dinlerim müzik zevkime de güvenirim 6 söylemem dersem şuan yalan söylemiş olucm bunun için çok çok zor da kalmam lazım ama kolay kolay yapıcm bişey değil 7 hayır hiç kapılmadım 8 sigara veya türevlerini kullanmıyorum kokusundan dahi hoşlanmıyorum teşekkür ederim Jag yine beklerim hiç zorlamadın Konu Beatrice tarafından (07 Aralık 2019 Saat 07:16 ) değiştirilmiştir. | ||||||||
|
24 Ağustos 2018, 12:01 | #9 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice
merhaba CtrL, danteyi dante yaptığı için beatrice @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde oldu saolsun onun önerisiyle geldim buraya geliş o geliş
__________________ I suffered, I learned, I changed.. | ||||
|
24 Ağustos 2018, 12:22 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim kolay gelsin Favori parçalarından biri hangisi? Günde iki defa tükettiğin bir yiyecek/içecek var mı? Yapmaktan keyif aldigin üç şey nedir? Bize dört dörtlük diyebileceğin bir dörtlük paylaşabilir misin? Beşi bir yerde olmali dediğin değerler bütünü nelerdir? Teşekkür ettim |
|
Etiketler |
beatrice, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |