24 Ağustos 2018, 12:48 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice =Hesna;1041975911]Merhaba beatrice[/MENTION sık debrik ederim kolay gelsin Favori parçalarından Yapmaktan keyif aldığım üç şey misi? Günde iki tükettiğin bir yiyecek/içecek var mı? Yapmaktan keyif aldigin üç şey nedir? Bize dört dörtlük diyebileceğin bir dörtlük paylaşabilir misin? Beşi bir yerde olmali dediğin değerler bütünü nelerdir? Teşekkür ettim [/QUOTE] merhaba Hesna hoşgeldin favori parça olarak, thurisaz endless ve rem Rolling my religion yıllardır değişmezlerim Türkçe olarak cengiz özkan, pera, mabel matiz, edis ve kanun sanatçısı göksel baktagir dinlemekten keyif alıyorum. Yapmaktan keyif aldığım üç şey mutfakta vakit geçirmek temizlik harici sevdiklerimle paylaşmak gezmek ve yüzmek alışveriş de çok severim bak ) vitamin alıyorum günde iki kez onun dışında bol su tüketiyorum dörtlük aklıma gelmiyor hiç şuan malesef şeref namus haysiyet itibar din ve vatan benim değerler bütünüm Teşekkür ettim Hesna
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
|
25 Ağustos 2018, 13:59 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice Su an aklima soru gelmedi, tebrik etmek istedim
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
25 Ağustos 2018, 15:09 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice bu sorular birini tanımak için sorulan sorular mı ? ne anlamı var ki ? zaten insanlar soruları kendilerini olmak istedikleri kişiymiş gibi düşünerek cevaplarlar. bu sebeple sıradan sorular sormak yerine sıra dışı bir sormak istiyorum. kim lan bu erol egemen ? |
|
25 Ağustos 2018, 17:27 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice Tekrardan tebrikler canımm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sevdiğin bir kişiden ne yaparsa soğursun ? - Uğurlu sayın kaç ? - Evcil hayvanları sever misin, daha evvel beslediğin oldu mu ? - Bu sıralar en çok dinlediğin müzik Kolay gelsin, teşekkürler şimdiden tatlım :*
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
26 Ağustos 2018, 12:51 | #15 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] keşke herkes anlattığı gibi olsamıydı mı diyorsun sen şimdi )
vioLeta teşekkürler canım dengesiz davranışlar sergilerse yalan söylerse uzaklaşırım bu genel bişey zaten herkes için böyledir uğurlu diyebileceğim bir sayım yok tek rakamlarla aram yok sadece balıklarım var evcilden sayılıyorsa küçükken kedim vardı bu aralar bol bol oyun havası dinliyorum canım düğünümüz var da ) seviliyorsun tatlım
__________________ I suffered, I learned, I changed.. | ||||||||
|
Etiketler |
beatrice, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |