![]() |
![]() |
![]() | #11 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 18. Hafta Konuğu * Swat Neyseler ile bıraktığım keşkelerim var. içim neyse dışımda bir. silerdim. var babam. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kankam ![]() en sevdiginiz sarki ? - şu an derya uluğ canavar Unutamadiginiz bir ani ? - bolu dağından arabayla uçuşum sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim ![]() Affetmek mi daha kolay yoksa unutmak mi? afffetmek ![]() Senin için aşk neyi ifade ediyor? aşk bir çok şey ifade edebilir insana sevmesi beklemesi özlemesi güzel şeylerdir bazende acı verebiliyor insanoğlu ne kadar sevsede en ufak birşey den sorun cıkarabiliyor çok seviyorum dediğiniz ile bir anda düşman da olabiliyorsunuz buda sanırım insanın mayasında var yinede aşk güzel özellikle karışılıklı ise ![]() Güzel bir akşam yemegi planlıyorsun ama sadece 3 kişi çagırabilirsin. Kimleri çagırırdın? önce seni çağıırdım ondan sonra kimseyi çağırmazdım niye çağırayım 1'le 10 arasında puanlamak gerekirse, ne kadar mutlusun? şu an oldukca mutluyum 10 puanım Seni en çok ne sinirlendiriyor? bir sorunun tamam dediğim halde tekrar sorulmasına sinir oluyorum birde açken soru sorulmasına yemek yerken soru sorulmasına sabah kalkar kalmaz soru sorulmasına teşekkür ederim - ben teşekkür ederim canım ![]() |
|
![]() |
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, swat |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |
IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * Feronia | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 19 | 31 Mayıs 2018 01:18 |
IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 28 | 14 Mayıs 2018 03:09 |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 18 | 22 Nisan 2018 01:58 |
IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 12 | 06 Nisan 2018 12:50 |