09 Temmuz 2018, 07:41 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 15.07.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
09 Temmuz 2018, 09:09 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara Tebrikler klara Nerelisiniz ? Su anda nerde yasiyorsunuz ? En cok ziyaret etmek istediginiz ulke Tsk
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
09 Temmuz 2018, 09:58 | #3 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara
Ben Teşekkür ederim | ||||
|
09 Temmuz 2018, 10:00 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara Tebrik ederim Klara. Bize mutluluğun resmini çizebilir misiniz ?
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
09 Temmuz 2018, 10:39 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara Sanırım huzur ve mutluluğumA ortak olan gönül eşimle bir ömür yanyana olmak.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
09 Temmuz 2018, 10:40 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi, beni mi daha çok seviyorsunuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendiyi mi ? |
|
09 Temmuz 2018, 10:47 | #8 | ||||
Beyefendi benim göbek adım Abidin, dolasıyla bir resim yapılacaksa ben yaparım! Tamam mutluluğun resmini yapamam belki ama monet'in elmlarını ısırabilirim. Netekim | ||||
|
09 Temmuz 2018, 10:49 | #9 | ||||
İkinizide sevgim saygım aynı ölçüde | ||||
|
Etiketler |
if-kral çıplak, klara, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |