![]() |
![]() |
![]() | #11 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara
Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok iyiym sen nasılsın ? (: | ||||
|
![]() | #12 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara
Ben bugün kararsızım. ![]() | ||||
|
![]() | #15 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara mrblar tebrikler.sizi gormek ne guzel burada ![]() Bu hayatta iyiki'm dediğin? mesleginiz? olmazsa olmaziniz? En sevdigin tatil yeri?önerin var mi ![]() sevgiler
__________________ Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon |
|
![]() | #16 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara Teşekkürler ![]() |
|
![]() | #17 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara ne mühendisisiniz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi, ben de mühendisim. bir mühendis bir mühendise gel beraber bir şey icat edelim demiş. |
|
![]() | #18 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanim ben de sorumu gormediniz sanmistim ama cevaplamissiniz soruyu sorani feronia sanmis onu etiketlemissiniz bildirim bana gelmemis simdi gordum. Tesekkurler cevap icin. Guzel gecsin haftaniz ![]()
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
![]() | #19 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Konuğu * kLara Merhaba kLara ilk üç soruya aklına ilk gelen cevap ver lütfen. 1 ile 5 arasında bir sayı söyle lütfen. Bir renk söyle lütfen. Bir hayvan söyle lütfen. Daha önce gördüğünüz bir şeyin resmini yapacak olsanız, bu ne olurdu? Hayali bir kahraman olsanız, kim olmak isterdiniz? Kendi paranızla aldığınız ilk şey nedir? Avatara koyduğunuz resimler de çok kötü poz veriyorsunuz, bu konuda daha önce sizi eleştiren oldu mu? Teşekkürler.
__________________ Hiçbir şey istediğim yok senden felek! Ama yine de ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayatı... ‘R.Hamzatov’ |
|
![]() | #20 | ||||||||
Çevre Mühendisiyim ![]() --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:14 -->-> Daha önceki mesaj 13:14 --
Evet cok özür dilerim ![]() ![]() | ||||||||
|
![]() |
Etiketler |
if-kral çıplak, klara, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * beston | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 5 | 05 Temmuz 2018 09:47 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |
IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * Feronia | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 19 | 31 Mayıs 2018 01:18 |
IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 18 | 07 Mayıs 2018 11:24 |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 18 | 22 Nisan 2018 01:58 |