06 Temmuz 2018, 08:40 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ~ Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi. # UzmaN ~ |
|
06 Temmuz 2018, 08:47 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsun |
|
06 Temmuz 2018, 09:31 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendinin ciğerini bilirim. sjkf O yüzden bir başka ciğer tanıma niyetindeyim ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
07 Temmuz 2018, 11:22 | #14 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylaması * 3 Arkadaşta değerlidir, Çoğunluk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] demiş, ßenim oyumda o yönde.
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
07 Temmuz 2018, 13:11 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylaması * ayın üyesi olmadi bari yeniden @ kLara diyip oylayim
__________________ Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon |
|
07 Temmuz 2018, 13:38 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylaması * Ben de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum. |
|
07 Temmuz 2018, 14:37 | #17 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylaması * Çıplak bir şekilde söyleşiye katılması şartıyla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum.
__________________ Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer. |
|
08 Temmuz 2018, 16:08 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 17. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstadım olsun .
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, oylama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |