18 Haziran 2018, 17:45 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bursa'ya laf etmeyiniz lütfen beyefendi. size şu şiiri armağan ediyorum ; bursa'da bir eski cami avlusu, mermer şadırvanda şakırdayan su, orhan zamanından kalma bir duvar, onunla bir başta ihtiyar çınar, başındayım sanki bir mucizenin; su sesi ve kanat şakırtısından. billur bir avize bursa'da zaman. ne kadar mutlu olacağım anlatamam şu suriye'liler gittiği zaman. |
|
18 Haziran 2018, 17:45 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem Tebrikler Sanem kolay gelsin Nasıl buluyorsun Bursa'yı? Seviyor musun? Bursa'da severek gittiğin mekan veya yer hangisi? Hobilerin ve varsa fobilerinden de bahseder misin? Teşekkür ettim. |
|
18 Haziran 2018, 17:45 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem Sen bir sivasi tokati şam ve halep ile nasil ayni tutarsin ? |
|
18 Haziran 2018, 17:57 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem Tebrikler sanem Aklima bu saate soru gelmedi, baska zamana
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
18 Haziran 2018, 18:13 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem Tesekkur ederim canim. Bursayi evet cok seviyorum cunku benim butun hayatim burada gecti geciyor cocuklugum gencligim okul hayatim vs. Kendi memleketimi bilmiyorum ben Bursa kadar. Oyle cok fazla disari cikan biri degilim acikcasi bazen hafta sonlari pikniklere, denize vs gideriz, Hobilerime gelirsek el isi yapiyorum, herkes gibi bende muzik dinler bilgisayarda vakit geciririm. Dizi izlemeyi cok severim bu arada oyle iste |
|
18 Haziran 2018, 18:53 | #19 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
18 Haziran 2018, 19:49 | #20 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem ülkenin kapıları han kapısı gibi açılmış, vatandaşlık verilmiş, bedava konutlar tahsis edilmiş, bedava üniversitelere yerleştirilmiş, türk gençlerinden çok daha rahat bir şekilde yaşayan, ama yine de sokaklarda çocuklarını dilendirmeyi alternatif bir kazanç kapısı gören, ülkeye zerre katkısı olmayan ve hiç bir zaman da olmayacak olan, kendi ülkesindeki savaştan kaçıp burada asalak gibi üreyen tek bildikleri şey ... olan insanları bize savunmayınız. ne kadar insancıl, ne kadar vicdani yaklaşırsam yaklaşayım başka bir milletin benim ülkemin kaynaklarını bu denli arsızca sömürmesini kabul etmiyorum. hatay nüfusunun %28,29'u, şanlıurfa'nın %24'ü, kilis'in %96'sı suriye'li musul'u alacağız derken kilis'i kaybettik. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi. eğer suriyelileri bu kadar çok seviyorsanız lütfen bir tanesini alıp evinizde besleyiniz. size, "şehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan sevişirdik" parçasını hediye ediyorum. lütfen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendinin konusuna gelip daha fazla rahatsızlık vermeyiniz. yoksa size o kaşıkla değil kepçeyle yedirmek zorunda kalacağım! |
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, sanem |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |