07 Haziran 2018, 14:19 | #51 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendiye yükseliyor. benim şükela arkadaşlarım ya. lan ben hiç hayatımda başımı bir erkeğin omzuna koymadım. sizin omzunuza başımı koyabilir miyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi ? çekirdek çıtlarken martıları izleriz. sonra bir martı gelir ve kafamıza sıçar. |
|
07 Haziran 2018, 14:22 | #52 |
IF Ticaret Sayısı: (1) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze Bende sorayım. Madem bu kadar popülarite var. Avatarınızda yüzün bir kısmı neden iskelet. ne anlatmak istiyorsunuz. Nasıl bir mesaj gizli o fotoğrafta. |
|
07 Haziran 2018, 14:29 | #53 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze
O hissi yaşamanızı isterim. Bir erkeğin omzuna yaslayın başınızı ve başınıza gelen tüm güzelliklere şeyinizi ne denir kalbinizi açın. Lol. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:29 -->-> Daha önceki mesaj 14:25 --
Benim karakterimi anlatıyor birinci anlam olarak, Sürekli değişen bir ruh hali içerisindeyim. Bir gün mutluyum birkaç saat sonra intiharı düşünürken bulurum kendimi. Hiçbir zaman tam olarak sevinemem bir yanım ölü her zaman. Bir ayağı çukura bakıyor gibi oldu bu da lol. Bi de yaşlanma belirtisi olarak bunu kullandım yaş 26,yolun yarısına birkaç adım. Teşekkür ederim. | ||||||||
|
07 Haziran 2018, 14:33 | #54 | ||||
Sizin için tüm kaynakları taradım beyefendi çıkan sonuç '' Tüü allah belanı vermesin'' oldu. | ||||
|
07 Haziran 2018, 14:42 | #55 | ||||
ne demişler efendim, mevlananın dediğini de ama yaptığını yapma. | ||||
|
Etiketler |
aze, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |