05 Haziran 2018, 15:31 | #21 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze Tekrar merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Kadının sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmeyeceksin demiş atalar. Ağustos'tan sonra ekilen darı dan kocasından sonra kalkan karı dan hayır gelmez demiş atalar. Bu ve buna benzer atasözleri hakkında ne düşünüyorsun? Erkek arslan dişisinden kuvvet alır tarzında atasözü de var maalesef böylesi de var. Feminist biri değilim ama o zamanki şartlarda yazılan atasözleri tabi taşa tutacak biri de değilim fakat yuvayı dişi kuş yapar sonuçta ve erkek kalkıp işe gidince kadın işe gitmiyorsa bi de evle de ilgilenmiyorsa buna ne denilirse ben de aynı şeyi düşünüyorum. Notre Dame'ın kamburu kitabında ki Esméralda hakkında ne düşünüyorsun? Psikolojide bunun bir adı vardı ya unuttum şimdi,kızım o duyguya tutulmuş sadece. Aşk değil. Kıskanılıyor olmak nasıl bir duygu? Göz önünde olmayı seven biri değilim aslında kıskanılmayı da sevmem çok kavga etmişimdir sevgililerimle bu yüzden. Madde mi ağır? Mana mı? Her zaman mana. Led zeppelin The Beatles Metallica Bu üçlüden favorin hangisi? Metallica tabi ki. Ama şöyle bir düşündüm de yaş gidince daha bi sakinleşmek istiyorsun. Beatles de olabilir. Mutasyona uğramış halinle ne tür üstün yeteneğin olsun isterdin? Teşekkürler şimdilik bu kadar. Görünmez olmak kesinlikle. |
|
05 Haziran 2018, 15:34 | #22 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze 100 milyon tl 200'lük banknotlar halinde masanın üzerinde duruyor. bir tarafta annen, diğer tarafta baban. elinde tabanca, ikisinden birini öldürmek zorundasın. ikisinden birini öldürdükten sonra 100 milyon tl parayı alıp gideceksin, diğeri kurtulacak eğer ikisinden birini seçmez isen, sana bu teklifi sunan azılı katil hem anneni hem de babanı öldürecek ve sen parayı alamadan gideceksin. kimi öldürürsün ? |
|
05 Haziran 2018, 15:51 | #26 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze Katili öldürmeye çalışırım öncesinde,baktım öyle bir ihtimal yok o zaman babamı öldürürüm direk. Annemle de zenginliği yaşarız. |
|
05 Haziran 2018, 15:53 | #27 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , sen kimi öldürürdün? Dedeni karıştırma ! |
|
05 Haziran 2018, 15:53 | #28 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze
ben ikisini birden öldürürüm dersiniz diye düşündüm ama nedense bu soruyu sorduğum hiç kimseden bu cevabı alamadım şimdiye kadar maalesef. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, kendinize gelin lütfen siz lama değilsiniz neden tükrük atıyorsunuz sağa sola. | ||||
|
05 Haziran 2018, 15:55 | #29 | ||||
Belli ki o cevabı veren bir tek sizsiniz. | ||||
|
05 Haziran 2018, 16:00 | #30 | ||||
ben yaşadığım semte atom bombası bile atarım o kadar para için hanımefendi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi de anca gaz bombası atar. | ||||
|
Etiketler |
aze, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |