29 Mayıs 2018, 14:01 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 14. Hafta Oylaması * Merhabalar değerli kullanıcılarımız, IF-Kral Çıplak Anketine katılarak seçtiğiniz bir kullanıcımız 1 hafta boyunca adab-ı muaşeret kuralları kapsamında sorularınıza cevap verecektir ve hakkında düşündüklerinizi kendisine iletebileceksiniz. Anketimiz 01.06.2018 tarihinde kapanacaktır bilginize. 14. haftamızın önerileri ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. | |
|
29 Mayıs 2018, 14:02 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum. |
|
29 Mayıs 2018, 14:10 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ~ Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi. # UzmaN ~ |
|
29 Mayıs 2018, 14:13 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] demek istiyorum .
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
29 Mayıs 2018, 14:15 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya Lol demek istiyorum. |
|
29 Mayıs 2018, 14:18 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Oylaması * Aslında içimden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] demek geçiyor ama o sıkılır gibi böyle işlerden. :d O yüzden Klara dedim. |
|
29 Mayıs 2018, 14:22 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum. |
|
30 Mayıs 2018, 05:10 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Oylaması * Klara diyorum
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
30 Mayıs 2018, 05:19 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (1) | Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar. |
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, oylama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |