11 Mayıs 2018, 23:14 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 12. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 18.05.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. | |
|
11 Mayıs 2018, 23:47 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
12 Mayıs 2018, 12:24 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aşka inanmıyorum sevgi ve sadakat taraftarıyım birde tabiki saygı ama olmadı sanırım uff bununla olsamda hayatımı alsa dediğim ama illaki yasadık bir kaç depresyon 😂😂
__________________ Maybe a miracle will happen ? |
|
12 Mayıs 2018, 12:45 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (2) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp Evet klasik olacak ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir ? neden bu nick ? neler yapar ?
__________________ Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu... Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım.. |
|
12 Mayıs 2018, 15:03 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp Tebrikler
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
12 Mayıs 2018, 15:09 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kCkmkrOp nicki sanala 9 yasında baslamanın getirdiği bir nick evet ozamanlar cok küçüktüm sanırım 14 yılı devirdim ) anlamı küçük mikrop oluyor aynı zamanda yanlıs anlasılmaya meyil vermeyelim. Adım arzu 24 yasında bir eczane teknikeriyim deli dolu uçuk kaçık bir tipim boğa burcuyum istanbuldayım. Genelde calısır arta kalan vakitlerde nargile içer kitaplar okurum ondan arta kalan zamanlarda yayın alır djlik yaparım. Şimdilik bu kadar yeter li sanırım ehehe
|
12 Mayıs 2018, 15:09 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bence havhav koy en azından çağırdığında geri karşılık verebilir diye düşünüyorum senceeeğ?
|
12 Mayıs 2018, 15:11 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizi uğraştırma sen yaz birşeyler doğduğun günden bu güne ne yaptın nereye gittin ne yedin ne içtin söyle bizlere
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
Etiketler |
kckmkrop, kral çıplak, ıf-kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |