![]() |
![]() |
![]() | #21 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canımsın :*
__________________ Maybe a miracle will happen ? |
|
![]() | #22 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp sizin için sadakat nedir? sadakat denildiğinde aklınıza ne geliyor? siz kendinizi sadık olarak nitelendirebiliyor musunuz? Konu Anaxagoras tarafından (14 Mayıs 2018 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla hatası. |
|
![]() | #23 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sadakat.. Açıklayayım tabi sadakat ; kelime anlamı olarak karşındaki kişiye güven duyma , vefalı olma, sevdiği kişiye karşı içtenlikle davranma ve kendisine iyilikte bulunan kimsenin iyiliğini HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAMA. Özet geçersek yürek doğruluğu. Bencesine gelirsek sadakat güven gerektirir. Karşındakini oldugu gibi kabul edip değiştirmeye çalısmadan özünü bozmadan oldugundan farklı göstermeden güvenmek inanmak. Ki kaldıki sadakat kelimelerle anlatılacak kadar basit bir olay değil bir sözle gemi yakmaya benzemiyor yakıp yıkıp gitmekle de değil sadakat karsındakinin yarasını bilip ordan vurmak hiç değil. Özğne gelecek olursak sadakat merhamet gerektirir peşinde sevgi barındırır. Ve yukarıda demiştik ya kendisine iyilikte bulunan kimseyi hiç bir zaman unutmamaktır diye özet bu heralde. Kendimi sadık olarak nitelendiriyormuyum sorusunun cevabını vermeyeceğim. Ego kasıyor olmayalım değil mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]? Ama şunu diyebilirim ki ben karşımdakini karşımdakinin silahıyla vurmam. Gayet açıklayıcı oldum bence hi?
__________________ Maybe a miracle will happen ? |
|
![]() | #24 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp sadık değil misiniz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]? |
|
![]() | #25 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp Doğum günü pastanı kestin mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ? Bizlerede ayır mayi unutma ![]()
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
![]() | #26 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evet veya hayır senin için ne değiştirir?
__________________ Maybe a miracle will happen ? |
|
![]() | #27 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tabikide hazır!
__________________ Maybe a miracle will happen ? |
|
![]() | #28 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merak diyelim? bişey değişmeyeceği kesin! |
|
![]() | #29 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 12.Hafta Konuğu * kCkmkrOp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ozaman EVET EVET EVET!
__________________ Maybe a miracle will happen ? |
|
![]() |
Etiketler |
kckmkrop, kral çıplak, ıf-kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 18 | 07 Mayıs 2018 11:24 |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 18 | 22 Nisan 2018 01:58 |
IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 12 | 06 Nisan 2018 12:50 |
IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 38 | 23 Şubat 2018 12:38 |
IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 24 | 10 Ocak 2018 12:32 |