30 Nisan 2018, 21:08 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 11. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 07.05.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. | |
|
30 Nisan 2018, 21:16 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
30 Nisan 2018, 22:16 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kisaca kendini bizlere tanitir misin? in misin cin misin?
__________________ Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon |
|
02 Mayıs 2018, 08:53 | #5 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Tabi kii bahsedeyim. İsmim Tolga, 1991 - Kayseri doğumluyum. Erzurum - Okul Öncesi Öğretmenliği mezunuyum fakat 8 yıldır bir firma da Bilgi Teknolojileri Yöneticisi olarak çalışıyorum. Ahmet Yesevi Üni. - Bilgisayar Mühedisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Askerliğimi yaptım, her ay annemin gün yapması sebebiyle biriyle baş göz ediliyorum sonra derin nefes alınca geçiyor )) Evli ve iki çocuk babası değilim. İyi düzeyde Arapça, az da olsa İngilizce bilmekteyim.
Biraz gerçekciyimdir klişe bir cümle olacak ama, gerçekten hayal kurmaktan nefret edenlerdenim. İnsanlar sürekli hayal kırıklığına uğrattığı içindir belki de. Hiç beklemediğim insanlar beklemediğim şeyler yaptılar da biraz
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ~ Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi. # UzmaN ~ | ||||||||
|
02 Mayıs 2018, 09:28 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN * Bu hayatta yapmayı en çok sevdiğin şey nedir?
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
02 Mayıs 2018, 10:29 | #8 | ||||
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ~ Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi. # UzmaN ~ | ||||
|
02 Mayıs 2018, 10:46 | #10 | ||||
Teşekkür ederim Togi. Kandil de mesaj atmadın, simit göndermiştim geldi mi? Yalın - Benimki
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ~ Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi. # UzmaN ~ | ||||
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, uzman |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |