![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN ![]() Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 11. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz ![]() Konumuz 07.05.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. | |
|
![]() | #2 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
![]() | #3 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kisaca kendini bizlere tanitir misin? in misin cin misin? ![]()
__________________ Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon |
|
![]() | #5 | ||||||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Tabi kii bahsedeyim. İsmim Tolga, 1991 - Kayseri doğumluyum. Erzurum - Okul Öncesi Öğretmenliği mezunuyum fakat 8 yıldır bir firma da Bilgi Teknolojileri Yöneticisi olarak çalışıyorum. Ahmet Yesevi Üni. - Bilgisayar Mühedisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Askerliğimi yaptım, her ay annemin gün yapması sebebiyle biriyle baş göz ediliyorum sonra derin nefes alınca geçiyor ![]()
Biraz gerçekciyimdir klişe bir cümle olacak ama, gerçekten hayal kurmaktan nefret edenlerdenim. İnsanlar sürekli hayal kırıklığına uğrattığı içindir belki de. Hiç beklemediğim insanlar beklemediğim şeyler yaptılar da biraz ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ~ Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi. # UzmaN ~ | ||||||||
|
![]() | #6 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN * Bu hayatta yapmayı en çok sevdiğin şey nedir?
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
![]() | #8 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 11. Hafta Konuğu * UzmaN
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ~ Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi. # UzmaN ~ | ||||
|
![]() | #10 | ||||
Teşekkür ederim Togi. Kandil de mesaj atmadın, simit göndermiştim geldi mi? Yalın - Benimki
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ~ Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi. # UzmaN ~ | ||||
|
![]() |
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, uzman |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 18 | 22 Nisan 2018 01:58 |
IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 12 | 06 Nisan 2018 12:50 |
IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu * gul_perisi | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 18 | 16 Mart 2018 22:51 |
IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 38 | 23 Şubat 2018 12:38 |
IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 24 | 10 Ocak 2018 12:32 |