20 Nisan 2018, 14:06 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 27.04.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. | |
|
20 Nisan 2018, 14:20 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem merhaba sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , favori sorumu soruyorum sana; kuyruğunu bırakmak zorunda kalan kertenkelenin çektiği acı, ayrılık acısı mıdır yoksa kuyruk acısı mı ? |
|
20 Nisan 2018, 14:25 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim canım benim sorum yok yeterınce uzun zamandır tanıyorum seni zaten seviyorum seni :* |
|
20 Nisan 2018, 14:41 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Evet @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım can alıcı soru geliyor Sanal Platformda En çok sevdiğin 3 kişi kimlerdir acep . |
|
20 Nisan 2018, 16:03 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Sorum yok ama tebrik etmek istedim
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
20 Nisan 2018, 20:42 | #6 | ||||||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem
Kertenkele daha hızlı kacmak icin kuyrugunu birakir fazlaliklardan kurtulur yani bukadar hizli vazgecebildigine göre sanmiyorum ki kuyruk acisi ceksin bir sure sonra kuyruğu yenileniyor, yine sanmiyorum ki ayrilik acisi ceksin sanirim duygusuz oluyorlar aci cekmiyorlar soru icin tskler.. Varmi başka aciniz ? :p --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:40 -->-> Daha önceki mesaj 20:39 --
Tsk ederim bebeğim :* --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:41 -->-> Daha önceki mesaj 20:40 --
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Senin Cnn ve Burak) ta ayrisinizdir sizide severim --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:42 -->-> Daha önceki mesaj 20:41 --
Tsk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Yollara aşığım, ağaçlara, çiçeklere, kuş cıvıltısına, Su sesine, kedi mırıltısına, kitap sayfalarına, gök kuşağının renklerine, Defalarca dinlenen bir şarkıya aşığım.. Benden insana yâr olmaz... | ||||||||||||||||
|
20 Nisan 2018, 20:43 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birkaç soru da ben bırakayım; * Hayatta yapmayı en sevdiğin şey nedir?
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
20 Nisan 2018, 20:54 | #8 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem
Tsk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatta yapmayi en cok sevdiğim şey cikolata yemek Küçük şeylerden mutlu olmayi bilmeliyiz ama hayatimizla ilgili mantik cevcevesinde riskte almayida bilmeyiliz sonuclari ne olursa olsun diye düşünüyorum. Vicdan konusunda dürüst olacagim sevdigim insanlara karşı cok vicdanli korumaci ve sevecenimdir sevmediklerime karşı maalesef değilim (yanliş anlaşılmasın ölsünler falan istemem) ama allaha yakin bana uzak olsunlar...
__________________ Yollara aşığım, ağaçlara, çiçeklere, kuş cıvıltısına, Su sesine, kedi mırıltısına, kitap sayfalarına, gök kuşağının renklerine, Defalarca dinlenen bir şarkıya aşığım.. Benden insana yâr olmaz... | ||||
|
20 Nisan 2018, 22:11 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim . Öncelikli Sorum Hayattan ne gibi dersler çıkardın ?
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
Etiketler |
dem, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |