09 Nisan 2018, 21:29 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 16.04.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
09 Nisan 2018, 21:34 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG Öncelikli Olarak Herkese Teşekkür Ediyorum . Sorularınızı Bekliyorum . Arkadaşlar Sorular Kolay Yerden Gelsin
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
09 Nisan 2018, 23:09 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben baslayim ozaman ilk; Bize biraz kendinden bahseder misin? |
|
09 Nisan 2018, 23:58 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG Teşekkür Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Adım Tunahan Adana'da Ikamet Ediyorum . 36 Yaşındayım Bekarım . Devlet Memuruyum .
|
10 Nisan 2018, 00:04 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG Tebrik ediyorum. Hayatin sizi biraktigi hissine kapilip, ucundan yakalamaya calistiginiz anlar oldu mu hic ?
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
10 Nisan 2018, 00:09 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim işim geceler --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:05 -- Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Evet Oldu Bir Kaç Kez Kendimi Toparlamam Çok Zor Oluyor . Özelliklede Şu Sıralarda Çok Zorlanıyorum Buna En Büyük Etken Yanlız Olmamdan Kaynaklanıyor .
|
10 Nisan 2018, 00:09 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG Tebrikler Tunahan- bende diyordum ne zaman secilceksin diyordum 5, 10 yil sonra ..... Su durumda olmak isterdim dediginiz. Nelerdir ? kac kardesiniz ? zengin olsan ne yapardin, hayirdan baska Tesekkurler
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
10 Nisan 2018, 00:13 | #9 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG
Hep ne diyoruz "bir imtihan dunyasindayiz ve herkes bir seyler ile sinaniyor". Hayati ucundan yakalarsaniz birakmayin. Yalnizlik zordur elbet ama bunu aşmak da yine sizin elinizde unutmayin. Kolay gele...
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | ||||
|
10 Nisan 2018, 00:25 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dokuzuncu Hafta Konuğu * eXcitinG Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ileriye Dönük Plan Kuramıyorum Hayatın Acımasızlığından Kaynaklanan Bir Durum . 3 Kardeşiz En Küçükleri Benim . Zengin Olmayı Hiç Düşünmüyorum Olursamda şayet Eğitimim Yarım Kaldı Tekrardan Canada'ya Dönüp Eğitimimi Tamamlardim . Ayrıca Kusura Bakmayın Iş Yerindeyim Yazarken Gecikiyorum . --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:25 -->-> Daha önceki mesaj 00:20 -- @zeytin Haklısın Herşey Insanın Kendi Elinde Buna En Büyük Etken Ailemi Yakın Zaman Içerisinde Kaybetmemden Kaynaklanıyor . En Çok Bu Hayattan Koparıyor Beni Azmimle Bununda Üstesinden Gelmeye Çalışıyorum . Teşekkürler .
|
Etiketler |
exciting, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |