30 Mart 2018, 11:40 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 06.04.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. | |
|
30 Mart 2018, 11:47 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz Sokratesin sevdiğim eseri; “Çıplak bir kral ile şaka olmaz” dedikten sonra ciddi sorular soralım. Hayal kuracak kadar gerçekçi misindir? |
|
30 Mart 2018, 14:14 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz Tebrikler buz okuyormusun? Yada mesleginiz var mi ? en cok hangi ulkeyi gormek isterdin ? Tsk
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
30 Mart 2018, 22:18 | #4 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz
Fazlasıyla hayal kuruyorum. Bazen bunun gerçekmi yoksa kendime ait kurdugum sanal bir dünya olma ihtimalleri arasında git gellerim fazlasıyla yoğun.Ben sürekli hayal kurarım ve olmayacak hayalleri fazlasıyla kurarım.
Okumuyorum. Satış temsilcisiyim.( Böyle diyince çok havalı oluyor sadfghj esasen şarapçıyım hanımefendi) Bir kaç bilindik ülke gezdim ama küçüklükten beri içimde uhtedir Küba'yı fazlasıyla merak ediyorum. | ||||||||
|
30 Mart 2018, 23:55 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz Canimin içisi, eşsiz dostum, koruyucu melenkim tebrik ederim :* Herkes senin hakkında ne düşünüyor ? En büyük korkun? Hayatında yaptığın en doğru şey? Ne var ne yok? Duygular insan yaşamı için önemli mi/gerçekten gerekli mi? Kaybetmek istemeyeceğin en önemli özelliğin ne? Neden? Öv beni! ahjshkj |
|
01 Nisan 2018, 02:27 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
05 Nisan 2018, 22:36 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; * Tek bir tane dilek hakkın olsaydı kişisel olarak ne dilerdin? (dünya barısı, foklar ölmesin falan yok kocaman KİŞİSEL yazdım)
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
06 Nisan 2018, 12:30 | #9 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Konuğu * Buz
Düşünmeden delirmek isterdim. MUAZZAM birşey insanın kendisini çay kaşığı hissetmesi.
Ya ben senin nicki görünce aklıma gri ankara metrosundaki portakal rengi saçlarıyla yolculuk eden kız geliyor aklıma direkmen dkdkdkd Soruya gelince; uzun uzun cevaplanabilir aslında ama ben uzatınca sonunu bağlayamıyorum genelde. O yüzden kısa cevaplıyayım " yan'a yan'a " geçiş yaptım. | ||||||||
|
Etiketler |
buz, if-kral çıplak, kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |