27 Mart 2018, 12:16 | #11 | ||||
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylaması *
Farkındayım ve bu beni korkutuyor askdksha @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum ben. Adam bir kere çok sağlam yemek yapıyor bunu atlıyorsunuz | ||||
|
28 Mart 2018, 14:29 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
28 Mart 2018, 14:43 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylaması * Daha once @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] demistim. Onu saymiyorum. Tekrar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum! asjhkf |
|
28 Mart 2018, 14:53 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'u çıplak görmek beni kötü etkileyebilir,psikolojim zedelenebilir ama madem çoğunluk demiş,uyalım. |
|
28 Mart 2018, 17:36 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylaması * Her yeri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kesmiş Donuyor Insanlar . . --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:36 -->-> Daha önceki mesaj 17:35 -- Her yeri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kesmiş Donuyor Insanlar . .
__________________ Masallarda bulursun .. |
|
29 Mart 2018, 09:21 | #17 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylaması * Seni biraz terletelim Alper abi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
__________________ 'Türkçe konuşmayan bir insan, Türk milli kültür, toplum ve uygarlığına bağlılığını iddia ederse, buna inanmak doğru olmaz.'' -Mustafa Kemal Atatürk. |
|
29 Mart 2018, 13:50 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Sekizinci Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsun, Karşıyaka havası iyi gelir.
__________________ ''Mükemmel olmamak, tek istediğim. Dünkü kendimden daha bir şey olayım yeter; Daha yorgun, daha verimli, daha anlayışlı, daha umutlu, daha kırgın, daha çok şarkı bilen, daha bile erken uyanan… Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.'' |
|
Etiketler |
if kral cıplak, kral çıplak, oylama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |