20 Mart 2018, 10:47 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * oMeN Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 27.03.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. | |
|
20 Mart 2018, 11:13 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * oMeN Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk soru benden olsun. Hayatindaki olmazsa olmazlar nelerdir bize kisaca bahsedermisin? |
|
20 Mart 2018, 11:47 | #4 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * oMeN @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Teşekkür ederim Saolasın.. Soruna Gelincede.. Kısaca; ßu Hayatta oLmazsa oLmazlarım Arasında ßir kaçına Değinirsek, "En ßaşta Ailem Gelir." Çünkü Ailen yoksa Herdaim yanlızsındır 1 Tarafın eksik kalır Herzaman. Sonrasında Dürüstlük ve Saygıya Çok Önem Veren ßir insanım, Çünkü ßen ßu yaşıma kadar Ne Kimseye yanlış Saygısızlık yaptım, nede durduk yere kalb kırdım Rabbime Şükürler olsun..ßir diğer olmazsa olmazım Dini inancım, Çünkü inancımı Kaybettiğim an ßenim için Hayatın ßir anlamı kalmaz.
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
20 Mart 2018, 12:11 | #5 | ||||
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * oMeN
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok teşekkür Ederim.. Duanın Açamayacağı Kapı yoktur derler, yeterki Gönlün ve yüreğin temiz olsun..Olmayacak duayada Amin denmez, ßen Her Şerde 1 Hayır, Her Hayırda 1 Şer Ararım, Çok isteyipte olmayacak ßişey Varsada isyan etmem onada Şükrederim. Çünkü Yüce RABBİM iz ßizim düşmanımız değil O herşeyi en iyi ßilendir, ßişey olmuyorsada Hakkındaki Hayırlısıdır, Umarım Soruna Anlaşılır ßir Cevap Vermişimdir..
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
20 Mart 2018, 12:58 | #7 | ||||
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * oMeN
Çok tşk Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En Güzel Ahlak Edeptir. Edebini ßilen ßir insan Kolay kolay Hata yapmaz, Saftır Temizdir İçide Dışıda ßirdir. Arkadaşını dostunu iyi bilir Kıymet verir., Şöyle ßiraz Açarsak; ßüyüklerimiz ßoşuna Dememiş terbiyeli insan, edepli insan demektir. Günümüzde Ailelere Çok ßüyük iş düşüyor ßu konuda, ßen Gördüğüm kadarıyla yeni nesil güzel yetişmiyor. ßizim babamız eve geldiğinde Hala ßile Ayağı kalkar Saygımızı gösteriyoruz, Ama ßakıyorum Daha dünkü çocuk ağzından süt kokusu geliyor ne anne ne baba ne abisini tanıyor istediği gibi davranıyor ßunlar ßana yanlış şeyler. ßunun gibi Daha çok yazılacak Durumlar Mevcut. Son söze Gelecek olursakda Hz. Lokman’a: - “Edebi kimden öğrendin?” diye sormuşlar. Şu cevabı vermiş: - Edepsizlerden.
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
20 Mart 2018, 19:26 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * oMeN Mrblar tebrikler. Forumda sakin sessiz uyesiniz.etliye sutluye dokunmayan cinsinden.sizi taniyalim bakalim kolay gelsin.
__________________ Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon |
|
20 Mart 2018, 23:32 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * oMeN Tebrikler kankim yillardir degismeyen guzel insan... hayallerin varmi ? Yada ilerde sunu yapmak isterdim dedigin isler
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
21 Mart 2018, 00:27 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Yedinci Hafta Konuğu * oMeN @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba ben de birkaç soru sorayım hem kendi adıma hem üyelerimiz adına; * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir? Ne iş yapar?Teşekkürler.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, omen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |