10 Mart 2018, 07:29 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * Merhabalar değerli kullanıcılarımız, IF-Kral Çıplak Anketine katılarak seçtiğiniz bir kullanıcımız 1 hafta boyunca adab-ı muaşeret kuralları kapsamında sorularınıza cevap verecektir ve hakkında düşündüklerinizi kendisine iletebileceksiniz. Anketimiz 13.03.2018 tarihinde kapanacaktır bilginize. Altıncı haftamızın önerileri ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. Konu Mara tarafından (10 Mart 2018 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir. | |
|
10 Mart 2018, 08:36 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yı alalım buraya (;
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |
|
10 Mart 2018, 08:40 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum.
__________________ Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir. |
|
10 Mart 2018, 11:02 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * Hafta konukluğuna layık gördüğünüz için teşekkür ederim bana sürpriz oldu, oyum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]dan yana, bence sen olmalısın. |
|
10 Mart 2018, 11:08 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli üyemiz kendi isteği ile oylamadan çekilmiştir, bilginize.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
10 Mart 2018, 11:13 | #7 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * Küçük civciv yavrusu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsun! --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:11 -->-> Daha önceki mesaj 11:08 -- O zaman @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsun! --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:13 -->-> Daha önceki mesaj 11:11 -- O zaman @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsun |
|
10 Mart 2018, 11:14 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
10 Mart 2018, 11:14 | #9 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması *
Abv. Sdfjk sabote etmeseneeee!
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. | ||||
|
10 Mart 2018, 11:18 | #10 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması *
Asıl sizi görmek lazımdı esekherif zira sizde hakedenlerdensiniz bence : ) | ||||
|
Etiketler |
altıncı hafta, if kral cıplak, oylama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |