![]() |
![]() |
![]() | #12 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * oooww ihaleye fesat karışmış. tehdit şantaj yoluyla oylamadan el çektirildi. Şok şok. Yaw bu arada kral bayan olmaz ki. Seçilecek bayan üyeye hakarettir. kraliçe çıplak desen o da olmaz. Bence topyekün başlık değişmeli ![]() |
|
![]() | #13 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * İmgeselde, teşbihte hata olmaz derler çok şaaapma sen, sen önce bize nereye kaçtığını kimin tavuğuna kış dediğini açıkla !
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
![]() | #14 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * Bunlar hep asparagas. ![]() Haklısın başlıkta. |
|
![]() | #15 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsun. |
|
![]() | #16 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * tsk ederım akradaslar ama benı oylamayın (: ben olmaya bılırım cunkı burada ..
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |
|
![]() | #17 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması *
Mevcut zekamdan işlerde faydalanmak isteyenlerin sayısı ve mesaimin boşluklarını doldurmak için üzerime yığılan iş sayısında ciddi artış olmaya başladı o yüzden biraz geçiş evresinde, sistemi oturtana kadar beynimin contalarını biraz yakıyorum namüsait haller sebebiyle malumunuz accık ihmalim saklanamayacak kadar açıktır. Ne cümle kurdum be | ||||
|
![]() | #18 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
![]() | #19 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin dediği gibi @@gul_perisi olsun! |
|
![]() | #20 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickli uyemiz cekildigi icin oylamaya kapatilmistir. |
|
![]() |
Etiketler |
altıncı hafta, if kral cıplak, oylama |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Oylaması * | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 13 | 02 Mart 2018 20:15 |
IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Oylaması * | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 40 | 21 Şubat 2018 01:04 |
IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Oylaması * | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 07 Şubat 2018 18:53 |
IF-Kral Çıplak İlk Hafta Oylaması * | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 17 | 04 Ocak 2018 23:20 |