03 Mart 2018, 21:53 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 10.03.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. | |
|
04 Mart 2018, 23:17 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (1) | Cevap: IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ediyorum. -HerakLes kimdir tanımayan ve merak eden üyelerimiz için, -Ne iş yapar -aslan sütü içiyormuyuz? |
|
04 Mart 2018, 23:55 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes - Tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . . ~ Mucizelere inanır mısın ? ~ Hayatta en nefret ettiğin şey nedir ? ~ Elinde bir imkân olsa; geçmişi değiştirmek mi yoksa geleceği görmek mi isterdin ? [ Şimdiden teşekkür ederim, sorular için kolay gelsin ]
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
05 Mart 2018, 00:34 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes Esaretin bedeli filminde yıllarca hapis yatan sonra tahliye olan kütüphaneciyi bilirsiniz. İntihar etmeden önce otel odasının duvarına ''brooks buradaydı''. Siz yıllar sonra tahliye olsanız ve dışarıdan bakan biri olarak insanları nasıl yorumlardınız. Ve ve İntihar ederken hangi müziğin çalmasını isterdiniz. |
|
05 Mart 2018, 13:04 | #5 | ||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes
HerakLes; alkemene ve zeus'un oğludur değerli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . şimdi bu yunan mitolojisinde ki bazı y**** tanrıların ve doğa olaylarının alt edilmesinde baya büyük bir rol oynayan adam. insanlığa yardımcı bir adam. iyi adam aslında. 35 yaşına 26 gün kalmış sıradan bir adam. sokakta yürürken gördüğün fakat kafanı çevirip bir daha bakmaya tenezzül etmeyeceğin tarzda basit bi adam. biraz hikayelerim var tek fark o. ne iş yaptığıma gelince memurum. takım elbise-kravat vazgeçilmezim yani. sütün her çeşidini içerim seninle. tarzıyla fark yaratan nadir adamlardansın. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; benim gibi başına olmadık her türlü iş gelen ve bahtı ters dönmüş bir adam asla inanmaz mucizelere ve bende inanmıyorum. klasik olsun ; yalan. her şey böyle güzel. bu kadar fazla düşünmek beyin yakar. en güzeli anı yaşamak. @eşekherif ; içinde olmadığım, hikayelerime konu olmamış insanları yorumlamayı pek tercih etmiyorum. Johnny Cash - hurt
__________________ Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer. | ||||||||
|
05 Mart 2018, 13:09 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes Mrblar oncelikle tebrik ederim.. Idealist birisimidir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]? Olmazsa olmazlari nelerdir? Klasik soru.. hangi takimi tutuyor sunuz?
__________________ Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon |
|
05 Mart 2018, 13:13 | #7 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes
idealist biri idim hemde gereğinden fazla. sanırım törpülendim. olmazsa olmazım ; Beşiktaş. Beşiktaş haricinde ki herşeyden çok kolay vazgeçebilirim.
__________________ Sırf başlayıp bitirebildiğim bir hikayem olsun diye, bıktım ardımda yarım kalmış hikayeler taşımaktan. Yazmanın eziyeti öğretecek bana; Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer. | ||||
|
05 Mart 2018, 20:37 | #8 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi öncelikle çok tebrik ediyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi benim bir sorum yok.Hayatınız da başarılar diliyorum.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
09 Mart 2018, 14:48 | #9 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrikler öncelikle; * Bir insan bir insanın her şeyi olabilir mi? * Kelimeler kolay söylenip zor mu icraate dökülürler? * Bu dünyayı sevgi kurtaracak mı ? * Neden Herakles ?
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
09 Mart 2018, 14:52 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Beşinci Hafta Konuğu * HerakLes Merhabalar Şarkı dinliyordum az evvel ve oradaki bir cümle çekti dikkatimi, acaba dedim gerçekten bunu yaşayanlar var mı ? Size sorayım bir de; " Bir ilkbahar sabahı güneşle uyanıp, çılgın gibi koşarak kırlara uzandınız mı hiç ? " Teşekkürler.
__________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... |
|
Etiketler |
beşinci, herakles, if kral cıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |