21 Şubat 2018, 23:22 | #21 | ||||
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem
Dinleyen dinlenir,dinleyen dinlenir,dinleyen dinlenir.İlk adım da dinleyen dinlenir dedim kısaca açıkayayım onu da ''Dinleyen ruhen dinlenir,dinleyen itikaten dinlenir,dinleyen konuştuğu zaman dinlenir.'' Bu sözünüzü kulağıma küpe yapmak istiyorum müsadinizle çok mersi | ||||
|
22 Şubat 2018, 00:20 | #22 | ||||
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi manası çok derindir. yüzlerce açıklama yapılabilecek bir sözdür.Lakin sürahi, cevherini taşıyabilenle paylaşmaya her zaman hazırdır. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:20 -->-> Daha önceki mesaj 00:16 -- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi müsade sizindir.Kulanmak mı isterseniz küpemi yapmak istersiniz tercih sizindir.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
22 Şubat 2018, 00:54 | #23 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * Tanem Su an soracak soru bulamiyorum malesef ama siirlerinizin devamini gormek isterim diyorum Tebrik ederim
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
22 Şubat 2018, 13:03 | #24 | ||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi çok nayifsiniz çok mersi sormak istediğiniz sorunuz olursa daha sonra da sorabilirsiniz. Şiirlerimi ara ara paylaşıyorum sizlerle çok mersi .
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize Artık Aynı Değiliz İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
23 Şubat 2018, 01:53 | #26 | ||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok sevgili deli Adminim öncelikle çok mersi hihihhih evet evet çok tatlıyımdır zehir mubarek mersi,Evet belki ileride kendime ait olan kitabımı sizler için de çoğaldıp sizlerin okuması için satışa sunarım
|
23 Şubat 2018, 09:53 | #28 | ||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], gerçekten günün anlam ve önemini anlatan güzel bir söz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi, kitap çıkartırsanız ilk baskıyı almak isteyenlerden biriyim. | ||||
|
23 Şubat 2018, 09:59 | #29 | ||||
İlk baskıya yetişemezsiniz beyefendi, belki 10. baskıyı alırsınız. Sonra ormanlarımız neden yok oluyor diye @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konu açsın.! | ||||
|
23 Şubat 2018, 10:02 | #30 | ||||
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi, eğer siz alırsanız benim için de birtane fazladan alır mısınız. kitaplarımın birinci baskı olmasına özellikle dikkat ediyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım siz ne diyorsunuz bu konuda, bir ağacı mı seçersiniz, yoksa tanem hanımefendinin bir kitabını mı ? | ||||
|
Etiketler |
dördüncü hafta, tanem, ıf-kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |