07 Ocak 2018, 23:27 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM Hımm inatçılık ve açık sözlülük diyelim yine.d En seviğim huyumsa 6. His dedikleri şey gerçekten varsa işte o.d Fazla kuvetli.d
__________________ Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur. |
|
07 Ocak 2018, 23:39 | #15 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], şu anki modunu hangi şarkı sözleri özetleyebilir?
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
|
07 Ocak 2018, 23:42 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM Biz sevdiğimiz insana değil şiirler romanlar bile yazarız(: mühim olan yazdırıcak kişiyi bulmak.d Hem elli ayağı tutmayan insalarda şiir yazabiliyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekürler manuş baba-masada bol rakı bol roka(;
|
08 Ocak 2018, 10:18 | #17 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM Merhaba☕️ Paylaşımlarınıza ne zaman denk gelsem muhakkak rakı ya da alkol ile ilgili içerik oluyor. Kendinize ait olacak olan günlük alanının başlığını bile rakı ile açmış birinin psikolojisini merak etmiyor değilim. soruma gelecek olursak; sizi kendinize bu kötülüğü yaptıracak kadar etkileyen şey nedir? Ne oldu da alkole başladınız bu genç yaşınızda? Şimdiden teşekkürler, iyi günler.. |
|
08 Ocak 2018, 10:45 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim de birkaç sorum var;
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
08 Ocak 2018, 12:04 | #19 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Konuğu * AhuM 1.hayatıma anlam katan temel şey aile. 2.espiriden anlıyan,yapılan şakaları kaldırabiliyor mu çok önemli. 3.en lgilendiğim konu rakı(: 4.ergenlik dönemlerinin geneli harikaydı.d - @kitapella teşekür ederim sorunuz için. Dışardan bakılınca bir alkolik olarak gözüke bilirim haklısınız belki o konuda(: Ama mesela forumda herhangi bir arkadaşımız şiir günlüğü açınca şaiir olmuyor yada sporla ilgili konu açılınca sporcuda olmuyor(: Herkesin kendince bir ilgi alanı vardır sizin kitaplara olan düşkünlüğünüz gibi ama çoğu okuduğunuz kitaplarda eserlerin içinde yasa şaiirler,yazarların hayatlarında alkolü yada sigara görmek mevcut. Ki bende alkola karşıyım ama rakıyı alkol gibi görmüyorum benim için ayran gibi millileşmiş bir içecek.Siz kullanırsınız yada kullanmazsınız orasi ayrı tabiki(: peki neden tekila,viski,votka,bira değilde neden rakı derseniz bir söz var kendine iyi bak filminde aslı tandoğan der ki (şunu sendne önce hiç sevmezdim) öyle birşey işte.
|
Etiketler |
ahum, if-kral çıplak, ilk hafta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |