29 Aralık 2017, 02:10 | #11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni seçtim pikaçuuuu başarılar canım.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR. BizimMekan.com |
|
29 Aralık 2017, 03:05 | #12 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşlerimizi az çok tanıyoruz ., @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] u ilk defa görüyorum tercihim ondan yana. Ayrıca güzel bi oyun olacak tüm yarışmacıları samimi olmaya davet ediyorum Başarılar
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
29 Aralık 2017, 08:25 | #13 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gecen anlattı zaten onun için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsun |
|
30 Aralık 2017, 18:31 | #14 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Oylaması * Butun arkadaslara basarilar..Ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyorum..
__________________ 🌹 Allah'ın bahşettiği en güzel aksesuardır vicdan. Takın onu yüreğinize. |
|
02 Ocak 2018, 17:16 | #16 |
IF Ticaret Sayısı: (1) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi oyum sana. |
|
03 Ocak 2018, 15:28 | #17 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Oylaması * Hepsi birbirinden kaliteli insan, simdiden basarilar
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
04 Ocak 2018, 23:20 | #18 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İlk Hafta Oylaması * Eşitlik sağlandığı için anketimiz 06.01.2018 tarihi saat 20:00 a kadar uzatılmıştır, Bilginize.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
|
Etiketler |
anket, if-kral çıplak, kral çıplak, oylama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |