![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | İSPANYOL SICAK ÇİKOLATASI - CHOCOLATE A LA TAZA Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER: • 150 gram kıyılmış siyah çikolata ya da kıyılmış sütlü çikolata • 1 litre süt • 1 yemek kaşığı mısır nişastası • 2-4 yemek kaşığı şeker HAZIRLANIŞI: • Orta ateşteki bir tavaya çikolata ve yarım litre sütü koyun ve eriyene kadar karıştırın. • Kalan diğer sütle mısır nişastasını iyice çözülecek şekilde karıştırın ve şekerle birlikte tavadaki çikolatanın içine dökerek çırpın. • Bu karışımı düşük ateşte çikolatanın kıvamı koyulaşıncaya kadar (5 dakika kadar) pişirin. • Kıvam alınca fincana dökerek servis edin. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. ..Z~D~A)
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} Konu PySSyCaT tarafından (21 Ekim 2017 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir. | |
| ![]() |
Etiketler |
chocolate a la taza |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İspanyol Mutfağı'ndan Tortilla De Patata (İspanyol Omlet) | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 25 Mayıs 2014 12:40 |
York Chocolate Kedisi, York Chocolate Kedisinin Özellikleri | Violent | Evcil Kediler | 0 | 10 Mart 2014 20:52 |