Reyhan Şerbeti Malzemeleri 1 demet reyhan
1 su bardağı toz şeker
½ tatlı kaşığı limon tuzu
6 diş kuru karanfil
2 adet çubuk tarçın
5 su bardağı sıcak su
Yapilisi Reyhanların yapraklarını ayırın ve bol suda yıkadıktan sonra kenara alın.
Bir tencerede şeker, limon tuzu, karanfil ve çubuk tarçın ve sıcak suyu, şeker eriyinceye kadar karıştırın.
Reyhanı tencereye koyun, kapağını kapatın ve demlenmeye bırakın.
Soğuyan şerbeti süzerek bir sürahiye alın ve buzdolabında soğutun. Buz ile servis yapın.
__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.