Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Portakal patlaması malzemeleri: 200 ml taze demlenmiş kahve
2 portakal
Pudra şekeri
Krem şanti
Kurabiye parçaları
Fındık
Portakal patlaması yapılışı: Portakalları soyup suyunu sıkın. Kabukları bir tencereye alıp 1 bardak su ve pudra şekeriyle 5 dakika kaynatıp süzün. Soğudumaya bırakın. Demlediğiniz kahve, portakal kabuklarından yaptığınız şurup ve portakal suyunu karıştırın. Yine buz parçaları koyduğunuz bardağa boşaltın. Krem şanti, fındık ve kurabiye parçalarıyla süsleyin.
__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.