20 Ocak 2015, 17:23 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Muz Şurubu Tarifi YAPILIŞI Muzların kabukları soyulduktan sonra dilimlenir. • Tencereye konur, üstüne 1 bardak kaynar su dökülür. • Kapağı iyice kapatıldıktan sonra 12 saat bekletilir. • Sonra, ezerek süzgeçten geçirilir. • Şeker, 1 bardak suda kaynatılıp, kestirildikten sonra, muz suyuna katılır. • 1 taşım kaynatılır. Üstünden “köpüğü” alındıktan sonra şişeleme doldurulup saklanır. | |
|
Etiketler |
muz, tarifi, şurubu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vişne Şurubu | oneofgirl | İçkiler İçecekler | 4 | 15 Ağustos 2013 17:38 |
Kızılcık Şurubu | yoSun | İçkiler İçecekler | 0 | 29 Haziran 2012 12:08 |
Ahududu Şurubu | YapraK | İçkiler İçecekler | 0 | 22 Mart 2009 22:07 |
Gül Şurubu | YapraK | İçkiler İçecekler | 0 | 22 Mart 2009 21:38 |
Kızılcık Şurubu | Kralice | İçkiler İçecekler | 1 | 13 Mart 2009 00:08 |