13 Ocak 2015, 22:32 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bombay Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER : ► Konyak ► Vermut ► Absinthe ► Likör HAZIRLANIŞI : 4 cl. Konyak 2 cl. Dry Vermut 2 cl. Tatlı Vermut Absinthe Portakal Likörü Yukarıda ölçüleri belirtilen içkiler, cam kokteyl karıştırma kabında 3-4 buzla karıştırılarak soğutulur. Soğutma işlemi yapılırken içine 1 damla Absinthe ve 2 damla Portakal Likörü katılır. | |
|
Etiketler |
bombay |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bombay Kedisi, Bombay Kedisinin Özellikleri | Violent | Evcil Kediler | 0 | 08 Mart 2014 22:04 |
Bombay (Cat) Resimleri | Sevda | Evcil Kediler | 0 | 13 Ekim 2012 02:28 |