13 Ocak 2015, 20:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Apricot Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER : ► Likör ► Cin ► Vermut HAZIRLANIŞI : 3 cl. Kayısı Likörü 4.5 cl. Cin 3 cl. Dry Vermut Bir kap İçersinde bir çay kaşığı kayısı reçeli (veya suyu) konur. Üzerine 3 cl. kayısı likörü boşaltılır ve bar kaşığı ile bir süre karıştırılır ve kokteyl çalkalama kabına boşaltılır. Üzerine 4.5cl cin ardından 3cl Dry Vermut ilave edilir ve çalkanarak iyi soğutulup servis edilir. Kalorisi yüksek tatlı bir kokteyl türüdür ve özellikle soğuk kış günlerinde tavsiye edilir. | |
|
Etiketler |
apricot |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |