![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Kış Çayı Malzemeler 1 çorba kaşığı toz zencefil 2 adet çubuk tarçın 1 çay bardağı ıhlamur 1 çorba kaşığı melisa 1 diş sarımsak 5 adet karanfil 5 adet kakule Yapılışı Çay demlemek, bir takım bitkileri kaynar suyun içerisinde belli bir süre bekletmek demektir. Yani direkt bitkileri ocak üzerinde kaynatmak doğru değilmiş. Bu durumda çaydanlıkta suyu kaynattıktan sonra demliğe koyduğunuz malzemelerin üzerine kaynar suyu dökün, kapağını kapatıp yaklaşık 10 dakika demlendirin. Bardaklara servis yaptıktan sonra istenirse içine bir tatlı kaşığı bal eklenebilir. Not: İçerisine eklediğiniz sarımsak çayın tadını bozmadan direnç sağlar. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
Çayı, kış |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiro Çayı - Şiro Çayı Coğrafik Özellikleri | Liaaa | Genel Coğrafya | 0 | 16 Temmuz 2012 16:56 |
Banaz Çayı - Banaz Çayı Coğrafik Özellikleri | Liaaa | Genel Coğrafya | 0 | 10 Temmuz 2012 03:17 |
Tortum Çayı - Tortum Çayı Coğrafik Özellikleri | Liaaa | Genel Coğrafya | 0 | 01 Temmuz 2012 03:00 |
Simav Çayı - Simav Çayı Coğrafik Özellikleri | Liaaa | Genel Coğrafya | 0 | 29 Haziran 2012 13:05 |
Seyitler Çayı - Seyitler Çayı Coğrafik Özellikleri | Liaaa | Genel Coğrafya | 0 | 29 Haziran 2012 13:00 |