23 Mart 2012, 02:45 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sonbahar Hoşafı Malzemeler * 200 gr kuru incir * 4 su bardağı şeker * 200 gr kuru kayısı * 200 gr kuru üzüm * 50 gr kuş üzümü * 1 kök tarçın * 10 karanfil * 200 gr kuru erik * 1 su bardağı badem Yapılışı Kayısı ve incirleri doğrayın. Şeker hariç bütün malzemeyi bol su ile haşlayın ve süzün. Daha sonra şekeri ekleyerek 10 bardak su ile 15 dakika tekrar haşlayın. Soğuk olarak servis yapın. (Özellikle pilavın yanında verebilirsiniz.) | |
|
Etiketler |
hoşafı, sonbahar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuru Erik Hoşafı Malzemeleri | Sarya | İçkiler İçecekler | 0 | 07 Ocak 2021 14:08 |
Üzüm hoşafı | Burce | İçkiler İçecekler | 0 | 23 Mart 2012 02:43 |
Padişah Hoşafı (Serinleten Ramazan Hoşafları Ve Kompostoları) | Sevda | İçkiler İçecekler | 0 | 27 Temmuz 2011 16:26 |
Kuru Vişne Hoşafı (Serinleten Ramazan Hoşafları Ve Kompostoları) | Sevda | İçkiler İçecekler | 0 | 27 Temmuz 2011 15:59 |
Erik Hoşafı (Serinleten Ramazan Hoşafları Ve Kompostoları) | Sevda | İçkiler İçecekler | 0 | 27 Temmuz 2011 15:55 |