Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dimitrakopulo Özel Kav
1900′lerin başından beri varlığını sürdüren ve Türkiye’nin en eski şarap markalarından biri olan Dimitrakopulo için hazırlanan bu özel kavın kırmızısı Gamay ve Cinsault üzümlerinden, beyazı ise Marmara Bölgesi Semillon üzümlerinden üretilmiştir. Tarihi bugüne taşıyan ve aynı özenle hazırlanan Dimitrakopulo Özel Kav şarapseverler tarafından büyük ilgi görmektedir. Beyaz Dimitrakopulo, parlak sarı renkte, ön burunda nem kokularının alındığı, ikinci burunda ise yosun ve haşlanmış sebze kokularının hissedildiği, ağızda yeşil yapraklı sebzelerin tatlarını bırakan asiditesi yüksek bir şarap.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.