Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Corvus Passito
Akdeniz adalarının vazgeçilmez ve zahmetli şarabı, Passito… Ağustos ayında toplanan Vasilaki üzümleri Aralık ayına dek özel kasalarda, ada rüzgarı ile olgunlaştı. 6 ay süren fermentasyon sonrasında, 24 ay akasya fıçılarda dinlendirilen ve minimum filtrasyon uygulanan bu şarap, yemek sonrası kahve ve tatlı keyfinize özel lezzetiyle eşlik edecek, sınırlı sayıda üretilmiş Türkiye’nin ilk Passito’sudur. Kadehte gözlendiğinde altın sarısı rengi, yumuşak bakır yansımalar ve portakal renkleri dikkat çekiyor. Tüm bu tonlar, açık havada olgunlaşmış üzümlerin olağanüstü farklılıklarını taşımakta.
Kadehte döndürmeden kokladığınızda dahi, adaya özgü yoğun çiçek ve meyve aromalarını hissedebilirsiniz. Burnunuzu kaplayan bal, hurma, siklamen, akasya çiçeği kokularının arasında hafif vanilya, kakao ve baharat duyumları yer almakta. Damakta oldukça yuvarlak bir şarap.
Çiçeksi tat ve kokular dengede. Taze ve olgun meyve aromaları ile keyif verici. Bal ve hurma lezzetleri arasında limon kabuğu ve turunçgil dokunuşları ile damakta ve burunda aynı karaktere sahip.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.