17 Şubat 2012, 22:32 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Lal Üzüm:Çalkarası Renk:Parlak, pembe-somon Koku:Yoğun taze kırmızı ve beyaz olgun meyveler; tatlı baharatlar Tat: Canlı, zengin meyve aromalarına sahip, damakta kalıcı ve lezzetli Denizli’nin Çalkarası üzümünden üretilen Lal, belirgin meyve aromaları ile damakta oldukça lezzetli, canlı, dengeli ve kalıcı bir roze şaraptır. Aperatif olarak günün her saati tüketilebileceği gibi av etleri, thai tavuk, ızgara balık, ızgara tavuk, hafif baharatlı yemekler, pizza ve makarnalarla çok iyi uyum sağlayan Lal’in 6-8°C ‘de servis edilmesi tavsiye edilir. Ödüller: DECANTER Lal 2007 2008 Bronz Madalya INT. WINE and SPIRITS COMPETITION Lal 2007 2008 Bronz Madalya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Av etleri, thai tavuk, ızgara balık, ızgara tavuk, hafif baharatlı yemekler, pizza ve makarnalar ile.. | |
|
Etiketler |
lal |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |