![]() |
Elmasiye 3 kap portakal suyu 1 kap su 1/3 kap nisasta 1/2 kap sugar 2 yk susam tavada biraz kavurun Once 1 bardak su ile nisastayi eritin. Portakal suyu ve seker ile birlikte orta boy bir tencereye koyun. Orta ateste surekli karistirarak pisirin. Uzerinde baloncuklar olduktan sonra bir dakika daha karisitirin. Kepce ile kucuk kaplara dokun. Sogumaya birakin. Uzerlerine kavrulmus susam koyun. Buzdolabina kaldirin. Sonra soguk olarak ikram edin.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:03. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk